Työkalut ja resurssit

Koulutus ja sertifiointi


Työkalut ja resurssit

Hyödynnä Autodesk®-ohjelmistoasi mahdollisimman tehokkaasti. Autodeskin kattavan koulutustarjonnan avulla niin aloittelevat kuin kokeneetkin käyttäjät omaksuvat ohjelmiston käytön nopeasti ja varmistavat kilpailukykynsä. Autodeskin oppimistyökaluja voi hankkia verkkokaupasta, valtuutetulta yhteistyökumppanilta tai paikallisesta kirjakaupasta.

Autodeskin viralliset koulutusoppaat (englanti)
Autodesk suosittelee asiakkaille ja yhteistyökumppaneille markkinoiden kattavimpia koulutusmateriaaleja, Autodeskin virallisia koulutusoppaita. Koulutusoppaita on saatavilla useimpiin Autodeskin tuotteisiin, ja ne soveltuvat sekä Autodeskin valtuuttamien koulutuskeskusten luokkaopetukseen että itseopiskeluun. Oppaita suositellaan myös Autodeskin sertifiointikokeeseen valmistautuville. Monet oppaista ovat saatavilla useilla kielillä, ja niitä kaikkia voi tilata Autodeskin verkkokaupasta.

Sähköiset kirjat
Autodeskin virallisten koulutusmateriaalien ladattavat versiot harjoitustiedostoineen. Autodeskin e-kirjat tarjoavat asiakkaille ekologisemman ja edullisemman vaihtoehdon. Sähköiset materiaalit ovat 50 % edullisempia kuin painetut oppaat eikä niihin tule toimituskuluja. Tutustu Autodeskin verkkokaupan e-kirjatarjontaan.

Media- ja viihdealan koulutusvideot
Alan asiantuntijoiden laatimia ladattavia media- ja viihdealan videoita. Saatavana myös Autodeskin verkkokaupasta.

e-Learning
Satoja erityisesti Subscription-asiakkaille kehitettyjä online-oppitunteja, saatavilla Subscription Centerissä.


Muut resurssit
Autodeskin konsultointipalvelut
Autodeskin konsultointipalveluiden avulla hyödynnät
ohjelmistoinvestointisi mahdollisimman tehokkaasti.

Autodesk Subscription
Autodesk Subscription -asiakkaana pääset hyödyntämään koulutusvideoita, podcasteja ja e-Learning-kursseja sekä Autodesk Universityn kurssimateriaaleja.

Autodesk University Online
Hyödynnä Autodesk University -konferenssin laajaa, erityisesti Autodeskin tuotteiden käyttäjille kehitettyä teknistä koulutussisältöä.

Autodesk User Group International (AUGI)
AUGI on Autodeskin virallinen käyttäjäryhmä.

Autodesk-yhteisöt
Ole yhteydessä alan muihin toimijoihin ja osallistu keskusteluryhmiin ja -foorumeihin, esitä kysymyksiä ja jaa tietoa, hyödynnä tutoriaaleja ja ladattavia materiaaleja, lue blogeja ja käytä hyväksesi asiantuntijoiden vinkkejä sekä paljon muuta!

Student Community
Oletko opiskelija tai opettaja? Liity oppilaitosyhteisöön jo tänään hyödyntääksesi ilmaisia tuotelatauksia ja hyödyllisiä resursseja.

Yhteistyökumppanit
Tutustu jälleenmyyjien ja valtuutettujen koulutuskeskusten resursseihin ja ota selvää esimerkiksi kumppaniverkostomme jäseneksi liittymisestä.

Osta oppimistyökaluja ja -materiaaleja