Järjestelmävaatimukset

Etsi nykyisen ja edellisen version ohjelmisto- ja laitteistovaatimukset käyttöjärjestelmille, suorittimille, muistille, levytilalle sekä suositukset virtuaalikoneille ja pilvipalveluille. Joillekin tuotteille näet vähimmäis- tai perusvaatimukset sekä suositellut komponentit.

Jos haluat nähdä, mitä grafiikkakortteja ja näytönohjaimia Autodesk suosittelee Autodesk-tuotteiden ja -ohjelmistopakettien optimaaliseen käyttöön, katso Sertifioidut grafiikkalaitteistot