Asentaminen yksittäisille käyttäjille

Saatavilla olevien aiempien versioiden lataaminen

Jotkin Autodesk-ohjelmistojen aiemmin julkaistut versiot ovat saatavilla etuna, kun tilaat Autodesk-ohjelmiston nykyisen version.

Mitä aiempia versioita voit ladata?

Autodesk-ohjelmiston aiemman version lataaminen

Sinun ei tarvitse poistaa nykyisen version asennusta ladataksesi ja asentaaksesi aiemman version.

Opiskelijat ja opettajat: jos sinulla on koulutuskäyttölisenssi, siirry Education community -ryhmään (englanniksi).

Enintään kolme vuotta vanhemmat tuoteversiot

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Etsi tuotteesi All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut) -kohdasta.
  3. Napsauta tuoteruudussa nykyistä versiota ja valitse edellinen versio.
  4. Lataa tuotteesi.

4–5 vuotta vanhemmat tuoteversiot

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Klikkaa Autodesk Assistant -kuvaketta (kysymysmerkki oikeassa alakulmassa).

Huomaa, että tukea (mukaan lukien tekninen tuki, ohjelmistopäivitykset ja hotfix-korjaukset) tarjotaan vain enintään kolme vuotta vanhoille tuoteversioille.

Tarvitsetko apua? Kysy Autodesk Assistantilta!

Assistant voi auttaa sinua löytämään vastauksia tai ottamaan yhteyttä asiakaspalvelijaan.

Mitä tukitasoja on käytettävissä?

Eri tilaussopimukset tarjoavat erilaisia tukiluokkia. Ota selvää sopimuksesi sisältämän tuen tasosta.

Katso tukitasot