TILIEN HALLINNAN PERUSTEET

Tutustu Autodesk-tiliin


Olitpa sitten yksittäinen tuotteen käyttäjä, opiskelija tai opettaja, joka käyttää ohjelmistoja ja palveluita, tai sopimuspäällikkö tai järjestelmänvalvoja, joka hallinnoi ja määrittää ohjelmistoja ja palveluita, sinun tulee tuntea Autodesk-tili.


Autodesk-tili on yksittäinen sijainti, josta voit hallita profiiliasi, tuotteitasi ja maksujasi. Voit kirjautua sisään useimpien Autodesk-sivujen oikeassa yläkulmassa. Kun olet kirjautunut sisään, käytä seuraavia:

  • Oma tili: Tarkastele tuotteitasi ja saatavilla olevia päivityksiä, lataa tuotteiden nykyisiä ja aiempia versioita ja hanki merkityksellisiä tietoja. Roolistasi riippuen sinulla voi olla myös pääsy käyttäjien hallinnan ja laskutuksen ja tilausten tehtäviin.
  • Oma profiili ja asetukset: Tarkastele ja muokkaa henkilökohtaisia tietoja, suojausasetuksia, kieltä ja sähköpostiasetuksia.
  • Oma yhteisö: Tarkastele yhteisöprofiiliasi, näe osallistumisesi ja käytä käyttäjäfoorumeita.
Autodesk-tilin navigointipaneeli

 

Tutustu tämän osion aiheisiin ja katso seuraava video tutustuaksesi Autodesk-tilin ominaisuuksiin.

Video: Autodesk-tiliin tutustuminen käyttäjille

Olemme tukenasi

Käytä resurssejamme löytääksesi tuotedokumentaatioita tai vianmääritysartikkeleja, joita tarvitset ongelman ratkaisemiseksi. Jos et pysty itse selvittämään asiaa, tilauksesi oikeuttaa sinut ottamaan yhteyttä asiakaspalvelijaan.