TILIEN HALLINNAN PERUSTEET

Poista tili


Poista tilisi, jos haluat poistaa henkilötietosi ja peruuttaa Autodeskin markkinointiviestinnän tilauksen. Saatamme säilyttää tiettyjä tietoja juridisiin tarkoituksiin ja sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten petosten estämiseen, sovellettavien lakien mukaisesti. Kun tilisi ja henkilötietosi poistetaan, et pysty enää käyttämään tuotteitasi, palveluitasi tai tiedostojasi.

 

Jos sinulla on aktiivinen tilaus, jonka ostit Autodeskin kautta, peruutamme tilauksesi ja poistamme tilisi. Jos ostit kumppanin kautta, ota yhteyttä kumppaniisi, jotta voit peruuttaa tilisi kyseisen osion ennen jatkamista. Jos jokin tilauksistasi uusitaan automaattisesti, sinun on ensin poistettava se käytöstä. Pyyntösi käsittely kestää enintään 90 päivää.

 

Yritystilit: Jos tilisi on liitetty yritystiliin, voimme ottaa sinuun yhteyttä saadaksemme lisätietoja tai ohjataksemme sinut tilisi järjestelmänvalvojan puoleen. Jos olet yritystilin määritetty käyttäjä, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaasi, jotta sinut voidaan poistaa kaikista tuotteista ja palveluista ennen tilisi poistamista.


Vaihtoehdot tilisi poistamiselle


Poista tilisi

Huomautus: Kun olet poistanut tilisi, et pysty enää käyttämään tiedostojasi. Muista ladata tiedostosi ennen jatkamista.

  1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa profile.autodesk.com/security.
  2. Valitse vaihtoehto Aloita poisto kohdassa Poista tili ja tiedot.
  3. Tarkista vaihtoehtoiset toimet varmistaaksesi, että haluat poistaa tilin etkä rajoittaa sähköposteja, poistaa automaattista uusimista käytöstä, poistaa käyttäjää tai peruuttaa kokeilujaksoa.
  4. Jos olet varma, että haluat poistaa tilin, valitse Jatka poistamista. Sinua pyydetään todentamaan sisäänkirjautumistietosi uudelleen turvallisuussyistä.
  5. Valitse sähköposti, tekstiviesti tai puhelu vahvistuskoodin saamiseksi. Tekstiviesti- ja puheluvaihtoehdot ovat käytettävissä vain, jos olet aiemmin määrittänyt kaksivaiheisen todennuksen tilillesi.
  6. Valitse Jatka poistamista.
  7. Anna vahvistuskoodi ja valitse Jatka poistamista. Vahvistusnäyttö tulee näkyviin.
    Huomautus: kun tili on poistettu, et voi luoda uutta tiliä samalla sähköpostiosoitteella 90 päivään.

Palauta tilisi

Voit palauttaa tilisi 30 päivän kuluessa seuraavilla tavoilla:

  • Valitse vahvistussähköpostissa Palauta tilini.
  • Kirjaudu sisään osoitteeseen profile.autodesk.com/security ja valitse kohdassa Poista tili ja tiedot vaihtoehto Palauta tilini.

Poista tiedot järjestelmästämme

Jos sinulla ei ole Autodesk-tiliä ja haluat, että tietosi poistetaan järjestelmästämme, täytä online-lomake pyyntösi käsittelyä varten.

 

Lisätietoja poistamisen, tallentamisen ja tietojen säilyttämisen käytännöistämme on tietosuojalausunnossamme (englanniksi).


Katso myös


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.