TILIEN HALLINNAN PERUSTEET

Peruuta tilaus


Jos haluat peruuttaa tilauksen, poista automaattinen uusiminen käytöstä tililläsi. Nykyinen tilauksesi on aktiivinen umpeutumispäivään asti. Voit ottaa automaattisen uusimisen käyttöön ennen päättymispäivää jatkaaksesi tilaustasi.


Tärkeää: tietoja tietojesi käyttämisestä tilauksesi umpeutumisen jälkeen:

  • Projektitiedostot: Voit jatkaa laitteesi tiedostojen tarkastelua ilmaisella Autodesk-katseluohjelmalla.
  • Pilvitallennustila: Voit käyttää pilveen tallennettuja asiakirjoja 30 päivän ajan tilauksen umpeutumisen jälkeen. 30 päivän kuluttua saatat menettää pääsyn mihin tahansa tilauksen käyttöösi antamaan tallennustilaan.

Poista automaattinen uusiminen käytöstä

  1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Laskutus ja tilaukset > Tilaukset ja sopimukset -kohdassa tuote avataksesi tilaustiedot. Jos näet Hallinnoi-painikkeen, noudata Muuta uusimista tilausnumeron avulla -kohdan ohjeita.
  3. Vieritä alas Uusimistiedot-osioon ja valitse Automaattinen uusiminen -asetukselle Poista käytöstä.
  4. Suorita muutos loppuun noudattamalla ohjeita.
    Huomautus: Jos olet poistanut automaattisen uusimisen käytöstä tilapäisesti, sinun on otettava se uudelleen käyttöön ennen umpeutumispäivää, jotta voit tehdä uusinnan.

Aloita tilaus uudelleen

Umpeutuneita tilauksia ei voi aloittaa uudelleen. Jos haluat uusia ohjelmiston ja palveluiden käyttöoikeuden, osta uusi tilaus verkosta tai Autodeskin valtuutetulta kumppanilta.

 

Jos olet peruuttanut tilauksesi poistamalla automaattisen uusimisen käytöstä, mutta tilauksesi ei ole vielä umpeutunut, noudata tilauksen uusimisen ohjeita.

Peruuta maksuton kokeilujakso

Ohjelmiston kokeiluversiosi käyttöoikeus umpeutuu automaattisesti 30 päivän kuluttua. Jos haluat päivittää kokeiluversiosta tilaukseen, katso Muunna kokeiluversio tilaukseksi.


Need help?

Tell us about your issue and find the best support option.