TILIEN HALLINTA – KOULUTUSKÄYTTÖ

Education-palvelupaketin ohjeet opiskelijalle


Jos olet opiskelija, näitä ohjeita noudattamalla saat maksuttoman ohjelmiston käyttöösi omalla tietokoneellasi Autodesk Education -palvelupaketin kautta.

 • Opiskelija, joka haluaa asentaa opettajan hänelle määrittämiä tuotteita.
 • Opiskelija, jolle ei ole määritetty tuotteita vaan jonka on hankittava ne itse.
 • Opiskelija, joka on valmis uusimaan Education-palvelupaketin käyttöoikeuden.

Jos tarvitset lisää apua matkan varrella, saat lisätietoja klikkaamalla linkkiä.


Opiskelijat, jotka asentavat heille määritettyjä tuotteita

Sinun tulisi olla saanut Autodeskilta sähköpostiviesti, jossa kerrotaan, mitä tuotteita opettajasi on määrittänyt ja mistä voit ladata ne. Ohjelmiston käyttöönoton vaiheet vaihtelevat sen mukaan, onko sinulla Autodesk-tili.


Opiskelijat, jotka hankkivat tuotteita itselleen

Jos sinulle ei ole määritetty tuotetta, voit silti hankkia maksuttoman Autodesk-ohjelmiston itse. Opiskelijana voit luoda tilin ja vahvistaa kelpoisuutesi Autodesk Education -palvelupaketin käyttöön. Toimi seuraavasti:

 1. Luo Autodesk-tili oppilaitoksesta saamallasi sähköpostiosoitteella siirtymällä Hanki tuotteita -sivulle (englanniksi) ja valitsemalla Aloita nyt.

 2. Vahvista kelpoisuutesi, mikä tarkoittaa opiskelijaroolisi vahvistamista hyväksytyssä oppilaitoksessa.
  Huomautus: Sinun on ehkä toimitettava lisää asiakirjoja ennen kelpoisuutesi hyväksymistä.

 3. Lataa ja asenna ohjelmisto Hanki tuotteita -sivulta (englanniksi).
  Tärkeää: Vaikka ohjelmisto olisi jo asennettuna käyttämälläsi laitteella, sinun on klikattava tuotekortissa Download (Lataa) -painiketta, jotta tuotteen käyttöoikeus aktivoituu.

 4. Käynnistä tuote, kirjaudu Autodesk-tilille ja aloita ohjelmiston käyttö.
  Huomautus: Kun olet kirjautuneena sisään selaimessa, sinun on ehkä palattava ohjelmistoon valitsemalla Go to Product (Siirry tuotteeseen).

Opiskelijat, jotka uusivat tuotteen käyttöoikeuden

Oppilaitosten Education-ohjelmistojen käyttö edellyttää kelpoisuuden uusimista vuosittain.  Voit tarkistaa uusimispäivän Get Products (Hanki tuotteita) -sivulta (englanniksi). Kirjaudu sisään, jotta näet henkilökohtaisen bannerisi sivun yläreunassa. Muista myös tarkistaa sähköpostisi, sillä Autodesk lähettää sähköpostimuistutuksen 30 päivää ennen kelpoisuutesi päättymistä.

 

Lisätietoja Autodesk-ohjelmiston oppilaitoskäytön uusimisesta on artikkelissa Koulutusohjelmiston käyttöoikeuden uusiminen.

 

Huomautus: Jos et uusi kelpoisuuttasi ajoissa, sinun on aloitettava alusta koulutusohjelmiston ja kaikkien tilaustesi käyttöönotto, vaikka tuote olisi jo asennettu.


Olemme tukenasi

Käytä resurssejamme löytääksesi tuotedokumentaatioita tai vianmääritysartikkeleja, joita tarvitset ongelman ratkaisemiseksi. Jos et pysty itse selvittämään asiaa, tilauksesi oikeuttaa sinut ottamaan yhteyttä asiakaspalvelijaan.