TILIEN HALLINTA JÄRJESTELMÄNVALVOJILLE

Flex-käyttöastetietojen hankkiminen

Flex-käyttöasteraporteissa esitetään Flex-pisteiden käyttö tuotteen ja käyttäjän mukaan. Ne voivat auttaa järjestelmänvalvojia optimoimaan pisteiden käyttöä ja ostoja.

Tiedot suojataan Autodeskin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tietoja käytetään vain niiden alkuperäisiin keräystarkoituksiin. Katso lisää tietoa Autodeskin tietosuojalausunnosta (englanniksi).

Pisteiden käytön tarkastelu

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille.

2. Valitse Reporting > Token Usage.

Pisteiden käyttöasteen yhteenveto

Pisteiden käyttöasteen yhteenvedossa seurataan valittujen tiimien tietoja:

• Käytetyt pisteet. Tuotteiden kaikkien käyttäjien kuluttamien Flex-pisteiden kokonaismäärä.

• Jäljellä olevat pisteet. Tiimin jäljellä oleva Flex-pistemäärä.

• Lisätyt/poistetut pisteet. Tiimiin edeltävän seitsemän päivän aikana lisättyjen tai tiimistä poistettujen pisteiden määrä.

Huomautus: Tämä näkyy vain, jos pisteitä on lisätty tai poistettu edeltävän seitsemän päivän aikana.

• Käytetyt pisteet päiväkohtaisesti. Kaavio päivittäin käytetyistä Flex-pisteistä edeltävän 365 päivän ajalta.

• Pisteiden käyttö tuotteen mukaan. Käytettyjen Flex-pisteiden määrä tuotekohtaisesti. Tämä on ainoa tilastotieto, joka perustuu valittuun aikaväliin.

Pisteiden käyttöasteen yhteenvedon tarkastelu

Valitse Token Usage Summary -raportin aikaväli:

• Kuluva kuukausi

• Edeltävät 3 kuukautta

• 6 kuukautta

• 9 kuukautta

• 12 kuukautta

Jos kyseessä on AutoCAD, mukaan lukien erikoistyökalut, toimialakokoelmat ja Suite-tuotepaketit, katso yksittäisten tuotteiden käyttötiedot napsauttamalla tuoteryhmän nimeä.

Pisteiden käyttöaste tuotteen mukaan

Tuotekohtainen raportointi seuraa valitun tiimin ja aikavälin tietoja:

• Pisteet yhteensä – Kaikissa tuotteissa käytettyjen Flex-pisteiden kokonaismäärä.

• Käytetyt tuotteet – Käytettyjen tuotteiden määrä.

• Tuotetiedot – Kaikki valitulla aikavälillä käytetyt tuotteet. Katso lisätiedot napsauttamalla tuotetta:

• Käytetyt pisteet yhteensä – Kaikkien kyseistä tuotetta valitulla aikavälillä käyttäneiden pisteet yhteensä.

• Käyttäjiä yhteensä – Kyseistä tuotetta käyttäneiden määrä.

• Kuukausittain käytettyjen pisteiden keskiarvo – Kuukaudessa käytettyjen pisteiden keskiarvo lasketaan jakamalla käytettyjen pisteiden kokonaismäärä valitun ajanjakson kuukausien määrällä. Tulos pitää paikkansa, vaikka valittu aikaväli ei olisikaan vielä päättynyt.

• Pisteiden jakautuminen – Käyttäjien jakautuminen pisteiden kulutuksen mukaan. Esimerkiksi seitsemän käyttäjää käytti 0–100 pistettä, ja kolme käyttäjää käytti 101–500 pistettä. Tietojen avulla käyttäjät voidaan luokitella ryhmiin keskimääräisen kulutuksen perusteella.

• Käyttäjät versioiden mukaan – Käyttäjien käyttämät tuoteversiot.

• Käyttäjänimet – Tuotetta käyttäneet käyttäjät, käytettyjen pisteiden kokonaismäärä ja kuukaudessa käytettyjen pisteiden keskiarvo.

Pisteiden käytön tarkastelu tuotteen mukaan

1. Valitse By Product.

2. Valitse tuote.

3. Valitse aikaväli.

Pisteiden käyttö käyttäjän mukaan (saatavilla vain Premium-palvelupaketeissa)

1. Valitse By User.

2. Valitse tuote, jotta voit tarkastella käyttötietoja käyttäjän mukaan.

3. Valitse aikaväli.

Käyttäjänimien ja sähköpostiosoitteiden tarkastelu (saatavilla vain Premium-palvelupaketeissa)

1. Valitse By User.

2. Valitse Invite Users -kohdassa oleva asetuskuvake.

3. Valitse Personal Data.

Pisteiden käyttö-, käyttäjä- ja tilaustietojen vienti

Voit ladata laskentataulukon, jossa on luettelo käyttäjäpaikkojen käyttöasteesta, käyttäjistä ja tilauksista.

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -palveluun.

2. Valitse Reporting > Token Usage.

3. Katso asetukset valitsemalla Export.

4. Valitse tiedostomuoto ja tiimi.

5. Valitse yksi tai useampi raporttityyppi: Subscriptions, Users ja Usage Reporting.

6. Jos valitset Usage Reporting, valitse päivämääräväli.

7. Napsauta Export-painiketta.

Lisätietoa viedyistä tiedoista saat kohdasta Käyttöasteraportoinnin datakenttien vienti.