Tuki

Tilien hallinta

Autodesk-tilin tuotetilausten hallinta

Kannettavan tietokoneen näyttö, jossa on tietoja.

Tilien hallinnan perusteet

Luo tili, osta tilauksia ja hallitse maksuja.

Mies työskentelee kannettavalla tietokoneella pöydän ääressä.

Tilien hallinta järjestelmänvalvojille

Hallinnoi tilaussopimuksia, käyttäjiä, ryhmiä ja tiimejä.

Mies ja nainen tekevät yhteistyötä pöydän äärellä.

Tilien hallinta – koulutuskäyttö

Hanki ohjelmistoja opiskelijoille, opettajille ja oppilaitoksille.

Lue, miten voit asentaa ohjelmiston itsellesi tai hallita sitä muiden puolesta.

Olemme tukenasi

Käytä resurssejamme löytääksesi tuotedokumentaatioita tai vianmääritysartikkeleja, joita tarvitset ongelman ratkaisemiseksi. Jos et pysty itse selvittämään asiaa, tilauksesi oikeuttaa sinut ottamaan yhteyttä asiakaspalvelijaan.