• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Design- ja
Creation Suite -paketit

3D-suunnitteluun tarkoitetut Autodesk® Design- ja Creation Suite -paketit tarjoavat laajennettuja työkaluja rakennus- ja tuotesuunnitteluun sekä viihdealalle.

Design- ja Creation Suite -paketteja ei ole enää myynnissä.

Voit edelleen saada tukea sekä jatkaa ohjelmistojen ja etujen käyttöä niin kauan kuin uusit Design- ja Creation Suite -tilauksesi tai -ylläpitosuunnitelmasi.

Tarjoamme myös mahdollisuuden vaihtaa Design/Creation Suite -tilauksesi toimialakokoelmaan, mikä antaa käyttöösi enemmän työkaluja vertailukelpoiseen hintaan.

Suite-tilauksien uusiminen

Building Design Suite-, Entertainment Creation Suite-, Infrastructure Design Suite-, Factory Design Suite-, Plant Design Suite- ja Product Design Suite -tilaajat voivat uusia tilaus- tai ylläpitosuunnitelmansa.

Uusiminen

  1. Kirjaudu Autodesk-tiliisi.
  2. Siirry sopimusten ja tilausten osaan.
  3. Napsauta vanhentuvan sopimuksesi numeroa, jotta voit käyttää uusimisvaihtoehtoja.
  4. Napsauta uusimispainiketta näytön alareunassa, jotta näet käytettävissä olevat vaihtoehdot tilauksesi tai ylläpitosuunnitelmasi jatkamiseksi.

Esittelyssä toimialakokoelmat

Lisää arvoa, lisää joustavuutta ja yksinkertaisempi käyttökokemus

Uudet toimialakokoelmamme tarjoavat käyttöösi laajan valikoiman työsi kannalta keskeisimpiä Autodesk-ohjelmistoja sekä käyttöoikeuden useisiin pilvipalveluihin edullisella hinnalla.

Arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan kokoelma

Joukko tärkeimpiä BIM-työkaluja rakennus- ja yhdyskuntasuunnitteluun sekä rakennusalalle

Lue lisätietoja kokoelmasta

Tuotesuunnittelun ja valmistavan teollisuuden kokoelma

Joukko tärkeimpiä suunnittelutyökaluja tuote- ja tehdassuunnitteluun

Lue lisätietoja kokoelmasta

Media- ja viihdealan kokoelma

Kattavat luovat työkalut viihdealan suunnittelua varten

Lue lisätietoja kokoelmasta

Miksi toimialakokoelmat?

Enemmän arvoa

Toimialakokoelmat tarjoavat käyttöösi Suite-paketteja suuremman valikoiman ohjelmistoja ja palveluita. Niiden tarjoama arvo on huomattavasti Premium Suite -paketteja suurempaa, ja kokoelmien hinta on hyvin kilpailukykyinen.

Yksinkertaistettu ohjelmistojen hankinta ja hallinta

Olemme tehneet helpommaksi selvittää, mikä tuote sopii juuri sinulle. Kaikki keskeiset ohjelmistotyökalusi sisältyvät yhteen kolmesta toimialakokoelmasta kuuden eri Suite-paketin eri versioiden sijasta.

Sinulla on aina käytettävissäsi uusimmat ohjelmistot. Päivittäminen ja käyttö on yksinkertaista, hankintasykli on yhtenäinen ja lisenssien hallinta on helpompaa.

Ratkaisuja yksilöille ja tiimeille

Kun tilaat kokoelman, voit valita joko yksittäisen käyttäjän tai usean käyttäjän käyttöoikeuden, jos sinun on jaettava ohjelmistoja useiden tiimin jäsenten kesken. Suite-paketit tarjoavat vain yhden käyttäjän käyttöoikeuden.

Enemmän pilvipalveluita

Saat käyttöösi enemmän pilvipalveluita kuin Design- ja Creation Suite -paketeissa.