• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

 

Subscription-palvelu

Tarvitsemasi työkalut – nyt useammilla sopimusvaihtoehdoilla

Valitse, mikä sopii parhaiten budjetillesi, henkilöstöllesi ja projekteillesi. Hanki uusin Autodesk-ohjelmisto, teknologiatuotteet ja tuen käyttöoikeus.

Video: Introducing Autodesk Subscription

Esittelyssä Autodesk Subscription

Autodeskin Desktop Subscription tarjoaa parhaan hinta–laatu-suhteen ja joustavuuden. Maintenance Subscription voidaan yhdistää kertalisenssiin. Cloud Service Subscriptionilla pääset hyödyntämään pilvipalveluita. Tutustu vaihtoehtoihin. (video: 1:52 min)

 

Subscription-asiakkaat

Kirjaudu sisään ja hallitse Subscription-sopimustasi välittömästi.

KIRJAUDU SISÄÄN NYT

 

Video: Maintenance Subscription

Maintenance Subscription

Kun lisäät kertalisenssiisi Maintenance Subscriptionin, saat uusimmat ohjelmistopäivitykset, mahdollisuuden käyttää vanhemmilla versioilla luotuja tiedostoja, joustavan lisensoinnin, tuen ja paljon muuta. (video: 1:39 min)

Video: Desktop Subscription

Desktop Subscription

Edulliset aloituskustannukset, oikeus uusimpiin päivityksiin ja Desktop Subscription -ohjelmistojen aiempiin versioihin, henkilökohtainen Internet-tuki, joustava lisensointi ja paljon muuta. (video: 1:19 min)

Video: Cloud Service Subscription

Cloud Service Subscription -ylläpito

Hyödynnä pilvipalveluita, mobiililaitteita ja keskitettyä työtilaa, joka mahdollistaa paremman yhteistyön. Käytä tehokasta pilvilaskentaa tiedostojen kehittämiseen ja pöytäkoneiden resurssien vapauttamiseen. (video: 1:43 min)

Rocket Fuel

Ajan mittaan Autodesk siirtyy myymään kaikkia uusia ohjelmistoja yksinomaan Desktop Subscription -ylläpitona. Uusia pysyviä lisenssejä yksittäisille ohjelmistotuotteille ei ole saatavilla 31.1.2016 jälkeen. Lisätietoja