Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Autodesk-ohjelmiston uusiminen

Hanki uusinnan yhteydessä erityishinnoittelu ja lue lisää vaihtoehdoista, kuten mahdollisuudesta siirtyä toimialakokoelmaan edullisesti.

Säästä 5 % uusinnan yhteydessä

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme erityisen uusimishinnoittelun – yleensä 5 % vähemmän kuin maksaisit uudesta tilauksesta – kun uusit tilauksesi ennen sen loppumista.1

Miten voit säästää vielä enemmän

Älä jätä hyödyntämättä uusimisvaihtoehtoja, joilla voit säästää rahaa.

Säästä 10 % kolmen vuoden tilauksella

Säästät 10 %, kun uusit tilauksesi tai vaihdat uuteen kolmen vuoden tilaukseen. Näin menettelemällä edessäsi on kolme vuotta huoletonta ohjelmistojesi käyttöoikeutta, parempaa operatiivista tehokkuutta ja ennustettavaa ohjelmistobudjetointia.2

Enemmän lisäarvoa toimialakokoelmalla

Saavutat merkittäviä säästöjä alasi tehokkaimmista ohjelmistoista hankkimalla ne yhdessä yksinkertaisessa paketissa. Uusi tilauksesi tai vaihda toimialakokoelmaan.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Tehokkaat BIM- ja CAD-työkalut suunnittelijoille, insinööreille ja urakoitsijoille. Sisältää Revitin, AutoCADin, Civil 3D:n ja muita ohjelmistoja.

Product Design & Manufacturing Collection

Hanki ammattilaistason työkalut tuotekehitykseen ja valmistuksen suunnitteluun, mukaan lukien Inventor, AutoCAD, Fusion 360 ja muut ohjelmistot.

Media & Entertainment
Collection

Paranna studiosi renderointi- ja simulaatiovalmiuksia antamalla luovien tekijöiden käyttöön tehokkaat mallinnus- ja animaatiotyökalut

Päivitä pakettisi uusimisen yhteydessä

Nyt on aika hyödyntää tarjouksia, joiden avulla voit saada kilpailuetua.

Onko sinulla monen käyttäjän tilaus?

Tilaukset, joissa on monen käyttäjän käyttöoikeus, poistetaan kokonaan valikoimasta 7. elokuuta 2021. Älä jätä välistä rajoitetun ajan kaksi yhden hinnalla -tarjousta. Sen puitteissa voit vaihtaa yhden usean käyttäjän tilauksen kahteen nimetyn käyttäjän tilaukseen hinnalla, joka vastaa nyt maksamaasi.3

Tutustu Premium-kokemukseen

Premium-paketit voivat auttaa 50:ttä tai vielä useampia ohjelmistotilauksia hallinnoivia yrityksiä toimimaan tehokkaammin esimerkiksi seuraavanlaisilla eduilla:

Kertakirjautuminen

Paranna tietoturvaa kertakirjautumisella kaikkiin Autodesk-ohjelmistoihin

24/7 live-tuki

Live-tukea saatavana milloin tahansa, myös öisin ja viikonloppuisin.

Perusteelliset käyttöraportit

Hanki tietoa kehitystrendeistä tarkastelemalla ja viemällä käyttäjän yksityiskohtaisia käyttöraportteja.

Täsmää tilauksesi samana päivänä uusittaviksi

Tee elämästäsi helpompaa. Säästä aikaa, paranna budjetin hallintaa ja laske käyttökustannuksia täsmäämällä kaikkien tilaustesi uusiminen samalle päivälle. Selvitä jälleenmyyjältäsi tai myyntiedustajaltasi, oletko oikeutettu tähän etuun.

Tarvitsetko paikkoja lisäkäyttäjille?

Voit uusimishetkellä lisätä tilaukseesi ohjelmiston käyttäjäpaikkoja, jolloin ne täsmätään automaattisesti nykyisen uusimispäiväsi mukaisiksi.

Tilauksen uusimisohjeet

Uusimistapa voi vaihdella sen mukaan, miten olet ostanut tilauksesi

 • Jos ostit sen verkossa Autodeskilta

  Tilauksesi uusitaan automaattisesti, ellet ole poistanut automaattista uusimista käytöstä. Kirjaudu vain Autodesk-tiliisi ja valitse uusi tuote, jonka haluat uusia, ja varmista, että automaattinen uusiminen on käytössä ja maksutapa on oikea.

  Kirjaudu sisään

  Lisätietoja

 • Jos ostit myyntitiimiltämme

  Ennen vanhentumista sopimuksesi valvoja lähettää sinulle uusimismuistutuksia sähköpostitse, koska näitä tilauksia ei uusita automaattisesti. 

  Keskustele uusimisen yhteydessä jälleenmyyjän kanssa vaihtoehdoista, kuten käyttäjäpaikkojen lisäämisestä, tilausten laskutuspäivämäärien täsmäämisestä, Premium-pakettiin päivittämisestä tai toimialakokoelmaan vaihtamisesta.

  Jos haluat uusia tilauksen, ota yhteyttä myyntiedustajaasi tai jätä yhteydenottopyyntö.

 • Jos teit ostoksen Autodesk-jälleenmyyjältä

  Ennen voimassaolon päättymistä uusintamuistutukset lähetetään sähköpostitse sopimuksesi valvojalle.

  Keskustele uusimisen yhteydessä jälleenmyyjän kanssa vaihtoehdoista, kuten käyttäjäpaikkojen lisäämisestä, tilausten laskutuspäivämäärien täsmäämisestä, Premium-pakettiin päivittämisestä tai toimialakokoelmaan vaihtamisesta.

  Jos haluat uusia, ota yhteyttä uusimisilmoituksessasi mainittuun jällleenmyyjään tai käytä Autodesk Reseller Locatoria.

 • Jos tilauksesi on jo vanhentunut

  Vanhentuneita tilauksia ei voi aktivoida eikä käynnistää uudelleen. Voit käyttää ohjelmistoa vain ostamalla uuden tilauksen. Monissa tapauksissa voit tarkastella uuden tilauksen ostovaihtoehtojasi käynnistämällä vanhentuneen ohjelmiston. Vaihtoehtoisesti voit ostaa uuden tilauksen suoraan Autodeskiltä tai Autodesk-jälleenmyyjältä.

  Katso tarjoukset, alennukset ja erikoistarjoukset

Onko sinulla kysyttävää uusimisesta tai tarvitsetko apua?

Täytä alla oleva lomake, niin Autodeskin asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Kiitos! Autodeskin uusimisasiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä, vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan omaan budjettiisi, liiketoimintaasi ja projekteihisi sopivimman uusimisvaihtoehdon.