Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 - - - - autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

TILAUSEDUT

Autodesk-tuotteiden tilaaminen on joustavin ja kustannustehokkain tapa käyttää ja hallita 3D-mallinnus-, suunnittelu- ja viihdeohjelmistotyökaluja.

Tilauksen pääedut

Autodesk-tilaajan edut: käyttöoikeudet

Laajemmat käyttöoikeudet

Saat laajan käyttöoikeuden uusimpiin työkaluihin, teknologioihin ja palveluihin, jotka sopivat tarpeisiisi – nyt ja tulevaisuudessa.

Autodesk-tilaajan etu: hallinta

Joustava hallinta

Voit hallita käyttäjiä ja kuluja paremmin antamalla pääsyn oikeisiin tuotteisiin ja päivityksiin, kun tiimisi sitä tarvitsee.

Autodesk-tilaajan edut: käyttäjätiedot

Arvokkaita käyttäjätietoja

Arvioi ja analysoi tuotteiden käyttöä, kuluja, tuottavuutta ja tulevaisuuden tarpeita helppokäyttöisillä raportointityökaluilla ja
-ilmoituksilla.

Laajemmat käyttöoikeudet

Tilaajana saat käyttöösi uusimmat päivitykset ja aiemmat versiot. Lisäksi voit käyttää ohjelmistoasi missä ja milloin vain.

 • Jatkuvat ohjelmistopäivitykset

  Autodesk-työpöytäsovelluksen avulla saat tuotepäivityksiä, pääsyn pilvipalveluihin sekä lisätoimintoja heti, kun ne ovat saatavilla – tai kun sinulle sopii.

  Lisätietoja

 • Nopea asennus

  Autodesk-tilin avulla voit heti myöntää käyttäjille pääsyn ostamiisi tuotteisiin ottamalla ne käyttöön suoraan laitteilla tai antamalla käyttäjien asentaa ne itsenäisesti Autodesk-työpöytäsovelluksesta.

  Kirjaudu sisään

 • Uusi ja parannettu tuki

  Tekniset ongelmat ratkaistaan nopeammin puhelimen, online-keskustelun, sähköpostin tai etätyöpöytätuen avulla. 

  Lisätietoja

 • Yhdistetyt pilvipalvelut

  Luo, muokkaa, analysoi ja jaa työtäsi pilvessä. Suorituskykyä vaativat tehtävät, kuten renderointi, vievät minuutteja tai tunteja – eivät päiviä.

  Lisätietoja

 • Pääsy missä ja milloin vain

  Voit käyttää ohjelmistoa missä tahansa – kotona, toimistolla tai tien päällä.

  Tutustu kotikäyttöoikeuksiin

  Tutustu matkustusoikeuksiin

 • Aiemmat ohjelmistoversiot

  Lataa ja käytä useimpien Autodesk-ohjelmistojen aikaisempia versioita.

  Lisätietoja

Joustava hallinta

Helpon ohjelmistohallinnan ja parannetun tietoturvan ansiosta olet kuskin paikalla.

 • Yhdistetty ohjelmiston ja latausten hallinta

  Lajittele, hae ja suodata kaikkia tuotteita ja palveluitasi yhdessä näkymässä Autodesk-tilillä ja valitse sinulle sopiva lataustapa.

  Lisätietoja

 • Helppo käyttäjähallinta

  Autodesk-tilin avulla voit hallita, kuka saa käyttää tuotteita ja palveluita. Määritä tuotteen tai käyttäjän mukaan – mikä vain sopii yrityksellesi.

  Lisätietoja

 • Yksinkertaistettu päivitysten toimitus

  Pienennä hallinnollisia kuluja määrittämällä tuotepäivitysoikeudet ja päivitysten automaattinen toimitus käyttäjille Autodesk-työpöytäsovelluksessa.

  Lisätietoja

 • Parannettu tietoturva

  Voit luottaa, että Autodeskin tietoturva-asiantuntijat pitävät resurssisi turvassa, suojaavat yksityisyyttäsi ja tuovat käyttöösi uusimmat tietoturvapäivitykset.

  Lisätietoja (englanti)

 • Joustavat jaksojen pituudet

  Kokeile uusia työkaluja ilman suurta alkuinvestointia. Maksat valitsemastasi ajanjaksosta, joten voit hallita muuttuvia ohjelmistotarpeitasi ja budjettiasi paremmin.

  Lisätietoja

Arvokkaita käyttäjätietoja

Raportointityökalut ja -ilmoitukset helpottavat ohjelmistojen käytön, kulujen, tuottavuuden sekä tulevaisuuden tarpeiden analysointia ja arviointia.

 • ILMOITUKSET JA HÄLYTYKSET

  Saat tietoja sopimuksesi tilasta Autodesk-tilillä, joten voit uusia tai vaihtaa tuotteiden käyttöoikeuksia, ennen kuin tilauksesi päättyy, ja vältät häiriöajat. 

  Lisätietoja

 • CLOUD-PISTEIDEN KÄYTTÖRAPORTTI

  Seuraa ja optimoi, miten sinä ja organisaatiosi käytätte Cloud-pisteitä palveluihin, joista maksetaan käytön mukaan.

  Lisätietoja

 • Budjettisuunnittelu

  Tilauskulut ovat selkeitä ja ennustettavia, joten ohjelmistokulujen laskuttaminen asiakasprojekteissa ja tulevaisuuden suunnittelu ovat helpompaa.

Parannettu tuki

Uusi ja paranneltu tuki tilaajille varmistaa nopeamman ja helpomman avun, kun sitä eniten tarvitset. Online-tuen lisäksi voit nyt myös varata soittoajan Autodeskin teknisen tuen asiantuntijan kanssa ilman lisämaksua.

Vaihda ylläpitosuunnitelmasta tilaukseen ja säästä

Uusimisajankohtana sinulla on nyt mahdollisuus siirtyä tilauspalveluun ylläpitosuunnitelman uusimisen hinnalla. Voit myös vaihtaa toimialakokoelmaan alennettuun hintaan.

Tavalliset kysymykset

Tarvitsenko Internet-yhteyden ohjelmistotilaukseni käyttämiseen?

Et. Alun aktivoinnin jälkeen ohjelmistosi toimii offline-tilassa 30 päivän ajan. Sen jälkeen yhteys on muodostettava uudelleen. Älä huoli – muistutamme sinua seitsemän päivää aiemmin.

Siirtyykö työni automaattisesti pilveen?

Työpöytäsovellukset ja kaikki niihin liittyvät käyttäjätiedot tallennetaan paikalliseen tietokoneeseen. Kun käytät pilvipalvelusovelluksia, voit valita, tallennetaanko tiedot pilveen vai paikalliseen tietokoneeseen.

Onko minun päivitettävä, halusin tai en?

Tilaajana sinulla on pääsy uusimpiin päivityksiin milloin vain, mutta sinä päätät, haluatko päivittää ja milloin sen teet.

Kaikkia tilausetuja ei ehkä ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Tilausohjelmiin sovelletaan soveltuvia Autodeskin tilaussääntöjä (englanti) ja/tai Autodeskin käyttöehtoja (englanti).