• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Onko oma AutoCAD-ohjelmistoni aito?

Lisensoimattomien ohjelmistojen piilokustannukset

Piraattiohjelmistojen käyttö (myös tiedostamatta) voi aiheuttaa järjestelmävirheen, vaarantaa henkilökohtaiset tietosi ja vaikuttaa negatiivisesti liiketoimintasi tuottavuuteen. CAD-ohjelmistot (englanti) ovat maailman neljänneksi kopioiduimpia ohjelmistoja Software & Information Industry Associationin tutkimuksen mukaan. AutoCAD® on Autodeskin useimmin kopioitu ohjelmisto. Se hankitaan usein torrentien eli vertaisverkkolatausten tai crackien eli kopiosuojauksen murto-ohjelmien avulla.

Ohjelmistopiratismiin sisältyvät ohjelmistojen laiton lataus, kopiointi ja jakelu. Aiemmin rekisteröityjen ohjelmistojen käyttö, ohjelmistojen tai AutoCAD-torrentien lataus tuntemattomista sijainneista sekä luvattomien keygen-ohjelmien käyttö väärien sarjanumeroiden tai lisenssiavainten luomiseksi ovat yleisimpiä tapoja, joilla piraattiohjelmistoja hankitaan. Ohjelmistopiratismin uhrit usein luulevat hankkivansa aidon ohjelmiston.

Älä joudu piraattiohjelmistojen uhriksi. Opi tuntemaan murrettujen tai väärennettyjen AutoCAD-ohjelmistojen riskit ja kuinka voit suojautua haittaohjelmilta ja tietojen menetykseltä. Tutustu edullisiin vaihtoehtoihin, joilla voit hankkia aidon AutoCAD-ohjelmiston (englanti)

Piraattiohjelmistojen riskit

Haittaohjelmatartunnat
Yksi kolmesta piraattiohjelmistosta altistaa tietokoneet haittaohjelmille, jotka aiheuttavat tietoturvaongelmia, tietojen menetystä ja vaurioita tietokoneeseen.

Piilokustannukset
Ohjelmistojen toimimattomuus, tietokoneen korjaus ja identiteettivarkaudet, jotka aiheutuvat piraattiohjelmien käytöstä, maksoivat yhdysvaltalaisille kuluttajille 25 miljardia dollaria vuonna 2014.

Heikompi tuottavuus
Yhdysvaltalaiset kuluttajat hukkasivat 1,1 miljardia tuntia käsitellessään piraattiohjelmien aiheuttamia ongelmia vuonna 2014.

Osta aito AutoCAD LT -ohjelmisto

Voit luottaa siihen, että kuulut takuun, asiakaspalvelun ja teknisen tuen piiriin, jos tarvitset apua.

  • Luotettava. Vältä altistamasta tietokonettasi viruksille, ohjelmistovirheille ja heikolle suorituskyvylle.
  • Joustava. Osta kuukausittain tai vuosittain. Valitse liiketoimintojesi tarpeiden mukaan.
  • Kaikki tarvitsemasi. AutoCAD LT 2D -käskyt ovat samat kuin AutoCADin käskyt – kyse ei ole riisutusta, heikkolaatuisesta korvikkeesta.

Etsitkö edullisempaa AutoCAD -ohjelmistoa? Osta AutoCAD LT