Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

SUUNNITTELUTIETOJEN HALLINTA JA RYHMÄTYÖSKENTELY

Käytä vähemmän aikaa suunnittelutietojen hallintaan ja enemmän hienojen tuotteiden tekoon. Vapauta kapasiteettia tuotesuunnitteluun ja innovaatioihin suunnittelutiedoille ja -prosesseille tarkoitetuilla ohjelmistoratkaisuilla.

Kuvan käyttöoikeudet on myöntänyt Balzer Pacific Equipment Co.

KESKUSTELE MYYNTIEDUSTAJAN KANSSA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kiitos mielenkiinnostasi.

Tuotemyyntiasiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä.

Malli suunnittelutietojen hallinnasta

Tiedonhallinta suunnittelijoille

Suunnittelutiedot ovat tuotteidesi lähdekoodi. Voit hallita tätä arvokasta immateriaaliomaisuutta laatimalla strategian suunnittelutietojen, työryhmien ja prosessien hallintaan. Helpota tiedostojen löytämistä, linkkien ylläpitoa, töiden tahattoman korvaamisen estämistä ja ryhmätyöskentelyä, jolloin voit keskittyä tuotesuunnitteluun paperinpyörittelyn sijaan.

Hanki kattava opas tuotetietojen hallintaan

Hanki kattava PDM-opas

Tutustu, miten nimenomaan suunnittelijoille tarkoitettu tiedostonhallinta voi auttaa estämään tietoja ja dokumentointia koskevaa turhautumista. Riippumatta siitä, onko tuotetietojen hallinta (PDM) sinulle uusi asia vai haluatko uudistaa vanhan järjestelmäsi, suosittelemme tutustumaan vuorovaikutteiseen oppaaseemme, joka on mukautettu juuri sinun tiedonhallintatarpeisiisi.

Tutustu työkaluihin, jotka vapauttavat aikaa tuotesuunnitteluun

  • Video: näe miten voit käyttää PDM-järjestelmiä suunnitelmien jakamiseen ja ryhmätyöskentelyyn suunnittelutiimien kanssa

    Ryhmätyöskentelyä jaetuissa näkymissä

    Jaa suunnitelmasi sekä työpaikan sisällä että ulkopuolisille sidosryhmille luovuttamatta tietoja. Zoomaa, panoroi, kierrä, hajota, mittaa ja lisää merkintöjä suoraan jaetussa näkymässä.

  • Video: näe kuinka AutoDeskin PDM-ohjelmisto integroituu Inventoriin tehokasta suunnittelutietojen hallintaa varten

    Hallitse Inventorin sisältämiä tietoja

    Tiedostojen turvallinen sisään- ja uloskuittaaminen tekee ryhmätyöskentelystä Inventor-työnkulussa turvallista. Päivitä liittyvät tiedot, myös AnyCAD-työnkulussa sijoitetut tiedostot, automaattisesti.

Katso, miten suunnittelutiimit käyttävät PDM-ratkaisuja

Video: Giffin käyttää AutoDeskin PDM-ohjelmistoa laadukkaiden järjestelmien tuottamiseen ja asentamiseen aikataulun ja budjetin puitteissa

Giffin

Automaattinen versiohistorian seuranta

Tuotetietojen hallintajärjestelmät, kuten tiedostojen haettavuus ja versionhallinta, ovat antaneet tälle integroituja viimeistelyprosessiratkaisuja tuottavalle yhtiölle mahdollisuuden sujuvoittaa suunnitteluprosessejaan ja tarjota parempaa palvelua autoteollisuuden asiakkailleen.

Video: Osgood Industries tehostaa suunnittelua ja suunnitteluyhteistyötä

Osgood Industries

Parantaa laatua ja tuottavuutta

Katso, miten tämä prosessilaitteistojen valmistaja on parantanut suunnittelun ja yhteistyön tehokkuutta yksinkertaistamalla tiedostonhallinnan työnkulkuja ja laajentamalla tavarantoimittajien ja työryhmien oikeuksia.

Video: katso kuinka Dis-Tran virtaviivaistaa prosessejaan tarjotakseen perushyödykeinfrastruktuuriin liittyviä tuotteita ja palveluita

Dis-Tran

Lisätehokkuutta konseptista suunnitteluun

Tämä perushyödykealan toimittaja hoitaa sähköasemien tuotannon konseptista suunnitteluun ja valmistukseen PDM-ratkaisuilla, jotka auttavat pitämään virheet vähissä koko prosessin ajan tai jopa välttämään ne kokonaan.

Ohjelmisto suunnittelutietojen hallintaan

Jokainen osapuoli voi pysyä yhteisymmärryksessä aina luonnoksesta lopulliseen toimitettavaan versioon saakka Autodeskin integroidun suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmiston avulla.

Valmiina aloittamaan?

Keskustellaan. Lähetä lomake, niin Autodesk-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraavat vaiheet

Haluamme mielellämme auttaa sinua vapauttamaan aikaa suunnitteluun ja innovointiin. Tutustu tarkemmin tiedonhallintaan ja yhteistyön helpottamiseen ja katso, miten voit kokeilla ohjelmistoamme itse.

Soita meille MAKSUTTA numeroon +358753267739

Maanantaista perjantaihin klo 8–17

Kiitos mielenkiinnostasi.

Tuotemyyntiasiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä.

Avaa opas

Kiitos, että käytit opastamme.

Käytä enemmän aikaa suunnitteluun ja vähemmän aikaa pitkäveteisten suunnittelutietojen ja ryhmätyöskentelyn ongelmien selvittelyyn. Ota seuraava askel kohti sujuvampaa ja tehokkaampaa työskentelyä.

Paranna tehokkuutta vaultin avulla

Paranna tehokkuutta Vaultin avulla

Katso ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla säästät aikaa käyttämällä Inventor-ohjelmistoon integroitua tuotetietojen hallintaohjelmistoa.

Onko sinulla kysyttävää?

Asiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun.

Onko sinulla kysyttävää?

Kiitos.

Tuotemyyntiasiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä.