Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Luo BIM-sisältöä

Luo BIM-sisältöä helposti 3D CAD -malleistasi.

Luo nopeasti korkealaatuista BIM-sisältöä

Muunna konfiguroitavat 3D CAD -mallit BIM-objekteiksi, joiden avulla arkkitehdit ja urakoitsijat voivat määritellä tuotteidesi käytön projekteissaan.

Mitä BIM-sisältö on?

Mitä BIM-sisältö on?

BIM-objektit ovat tuotteiden ja laitteiden digitaalisia esityksiä, jotka asiakkaasi voivat sijoittaa rakennustietomalleihinsa. Valmistajakohtainen BIM-sisältö sisältää 3D-esityksiä tuotteesta sekä siihen liittyviä metatietoja, kuten Omniclass-luokittelu, materiaalit, mallinumero, MEP-yhteydet ja palvelutiedot.

Hanki tekniset tiedot e-kirjana

Vauhdista kasvua toimittamalla BIM-sisältöä

BIM-sisällön tarjoaminen auttaa asiakkaita määrittämään tuotteesi rakennusprojekteihinsa, joten on todennäköisempää, että he tekevät sen. Opi välttämään uudelleenmallintamisen ja ulkoistamisen korkeat kustannukset automatisoimalla tuotemääritykset ja luomalla BIM-sisältöä suoraan nykyisistä 3D CAD -malleistasi.

 

Katso, kuinka voit laatia ja viedä BIM-sisältöä

Muunna kaikista yleisesti käytetyistä CAD-ohjelmistoista peräisin olevat erittäin tarkat valmistusmallit kevyiksi esityksiksi, jotka soveltuvat käytettäviksi rakennusmalleissa. Katso myös, kuinka voit liittää metatiedot tärkeimpiin tuoteominaisuuksiin, kuten MEP-yhteyspisteisiin, ja säästää aikaa automatisoimalla tuotteen määritykset.

Lataa e-kirja

Kiitos e-kirjan lataamisesta.

Ota seuraava askel BIM-sisällön luomisessa tutustumalla oppaaseemme, jossa kerrotaan, kuinka voit auttaa asiakkaita määrittelemään tuotteesi rakennusprojekteihinsa.

Lataa e-kirja

Näin BIM-sisältö toimii

CON-FORM-KONSERNI

BIM-sisältö vauhdittaa kasvua

Tuotteiden visualisointi, online-määritykset ja BIM-sisällön saatavuus ovat kiihdyttäneet Con-form-konsernin pinta-asennettavien alustajärjestelmien kasvua.

Con-form-konserni ja BIM-sisältö

Kokoelma tuotesuunnitteluun ja valmistavaan teollisuuteen

Luo kokoonpanokelpoisia malleja ja laadi BIM-yhteensopivaa sisältöä kokoelmaan sisältyvillä ammattilaistason työkaluilla.

Kuvaa käytetään Dynamic Attractionsin luvalla.

BIM for Manufacturers -verkkoseminaari

Lisätietoja on-demand-verkkoseminaarissamme

Katso, miten tuotemääritykset automatisoidaan, LOD-tiedostojen käyttämistä yksinkertaistetaan sekä BIM-objekteja laaditaan ja viedään suunnittelumalleista Inventor- ja Configurator 360 -sovellusten avulla.

Valmiina aloittamaan?

Soita meille maksutta tai täytä tämä lomake, niin aloitat keskustelun Autodeskin edustajan kanssa ja saat selville, mitkä vaihtoehdot sopivat sinulle.

Soita 1-844-631-9978 (ilmainen Yhdysvalloissa)

Maanantaista perjantaihin klo 8–17

Kiitos kiinnostuksestasi. Autodeskin myyntiedustaja ottaa sinuun yhteyden pian.