• Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 DESIGN

Suunnittelun yhteistyöratkaisu arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan tiimeille

BIM 360 Designilla laadit monialaisia Revit-malleja reaaliaikaisessa yhteistyössä kenen tahansa kanssa milloin ja mistä vain. Pääset eroon kalliista viivästyksistä ja voit maksimoida käytettävissä olevien henkilöiden määrän sekä vähentää erillisistä yhteistyöratkaisuista aiheutuvaa kitkaa.

LUE LISÄÄ BIM 360 DESIGN -RATKAISUSTA

Laadi Revit-malleja eri tiimien yhteistyöllä luottavaisin mielin.

Keskittämällä projektitiedot pilveen voit vähentää IT-kustannuksia, hallita käyttäjäoikeuksia, visualisoida mallin edistymistä, myöntää yhteistyöoikeuksia myös muille kuin Revit-käyttäjille ja paljon muuta. Yhdistä tiimejä ja toimita rakennusprojekteja ajallaan ja budjetin rajoissa.

ok

Lue BIM-projektiesi sijoituksen tuoton parantamisesta ja yhteistyön standardoinnista arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan pilvialustalla

Katso, miten BIM vaikuttaa suunnittelun ammattilaisiin ja kuinka kannattavimmat yritykset saavuttavat kilpailuetuja laajentamalla Revit-investointejaan pilvipalveluun.

Nopeuta projektien toimitusta BIM 360:n avulla

Standardoi suunnittelun yhteistyö, Revit-töiden jakaminen ja asiakirjojen hallinta yhdellä alustalla. Laajenna käytettävissä olevia resurssejasi ja laadi Revit-malleja yhteistyössä sisäisten työntekijöiden, monialaisten kumppaneiden tai hajautettujen tiimien kanssa. Hanki uusia näkemyksiä ja tehosta työtä keskittämällä projektitiedot pilveen.

 • Yhteistyö ja merkinnät

  Luo, jaa ja arvioi yhteistyössä 2D- ja 3D-projektitietoja suunnittelusta rakennusvaiheeseen ja operationaaliseen toimintaan.

 • Keskitä ja hallitse tietoja

  Hallitse monialaisten tiimien tiedostonjakoa ja koordinoi suunnittelun edistymistä keskitetyssä pilvityötilassa.

 • Pidä tiimit aikataulussa

  Kuvaava teksti. Kun kaikkien työryhmien projektiaktiivisuus on seurattavissa, mahdollistat läpinäkyvyyden ja varmistat vastuullisuuden aikarajojen ja välitavoitteiden osalta.

 • Tarkka ja ajantasainen

  Käytä työssäsi uusimpia suunnittelutietoja jaettujen kansioiden avulla. Tarkastele versiohistoriaa ja ratkaise määritettyjä ongelmia.

Haluatko saada lisätietoja BIM 360 Designista?

Myyntiedustajamme voivat auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun.

Soita meille jo tänään numeroon +358753267739 tai napsauta alla olevaa linkkiä, niin soitamme sinulle!