• Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

DATAKESKUS NYT MYÖS EUROOPASSA

Etätyö Revit ja BIM 360 Design avulla

BIM 360 Design mahdollistaa pilveen ladattujen Revit-tiedostojen työstämisen milloin ja mistä käsin tahansa.

Voit nyt tallentaa ja käyttää tietoja Euroopan datakeskuksissa, mikä auttaa sinua täyttämään tietojen maantieteelliset tallennusvaatimukset ja helpottaa reaaliaikaista Revit-työskentelyä, parantaa tuottavuutta ja nopeuttaa projektien valmistumista.

 
ok

Kolme tapaa, joilla BIM 360 Design parantaa Revit-työnkulkuja

KESKITÄ DATASI

Käytä arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennussuunnittleun dataa mistä käsin tahansa, yhdistä tiimisi ja datasiilosi sekä hallitse projekteja vaivattomasti. BIM 360 Designin ansiosta voit jatkaa suosikkityökalujesi käyttöä ja parantaa samalla projektiasiakirjojen hallintaa ja koordinointia.

TEHOSTA REVIT-YHTEISTYÖTÄ

Laadi Revit-malleja yhdessä muiden kanssa milloin ja mistä käsin tahansa. Hyödynnä koottujen BIM-tietojen tehokkaita visualisointeja suoraan selaimessasi. Nimeä pätevin henkilö kuhunkin tehtävään ja kokoa entistä vahvempia tiimejä.

NÄE KOKO KUVA

Määritä tiimin jäsenille yhteiset tavoitteet, seuraa edistymistä ja ratkaise ongelmat jo varhaisessa vaiheessa. Tehosta tiimisi tuottavuutta vähentämällä häiriöitä ja sallimalla laaja-alaisempi pääsy pilvipalvelun BIM- ja CAD-tietoihin.

BIM 360 Design

BIM Design -suunnitteluyhteistyöohjelmisto AEC-tiimeille

BIM 360 Design mahdollistaa AEC-tiimien reaaliaikaisen yhteistyön turvallisesti Revit-malleilla. Yksinkertaistettujen työprosessien ja BIM 360 -ympäristöön keskitetyn tiedon avulla tiimit saavat projektit nopeammin toimitusvalmiiksi, työskentely tehostuu, virheet vähenevät ja rahaa säästyy. Kokeile sitä tiimiesi kanssa tänään – maksutta. 

Tee tiimien välistä yhteistyötä Revit-malleilla turvallisin mielin

Keskittämällä projektitiedot pilveen voit vähentää IT-kustannuksia, hallita käyttöoikeuksia, visualisoida mallin edistymistä, myöntää käyttöoikeuksia myös muille kuin Revit-käyttäjille ja paljon muuta. Yhdistä tiimit ja toimita rakennusprojektit ajallaan ja budjetin puitteissa.

Lue e-kirjojamme – Miksi suunnitteluyhteistyö on tärkeää

 • Neljä AEC-yhteistyötä eteenpäin vievää trendiä


  Haluatko maksimaalisen hyödyn BIM-investoinnistasi? Tutustu AEC-teollisuuteen vaikuttavaan neljään trendiin ja siihen, miten ne voivat vaikuttaa sinuun.

 • Miten saumaton yhteistyö parantaa katetta

  Seuraavassa on yhdeksän syytä, miksi yhdistämällä suunnittelutiimisi voit saada resursseillasi, osaamisellasi ja ajallasi enemmän aikaa – sekä saavuttaa paremman katteen.

 • Saumaton suunnitteluyhteistyö tuo etuja projektin toimitustyypistä riippumatta

  Katso, miten BIM 360 Design voi yhdistää tiimejä ja auttaa niitä toteuttamaan projektitoimituksia nopeammin projektin toimitusmallista riippumatta.

Katso, mitä asiakkaat sanovat BIM 360 Designista

Testaa itse. Lue, mitä asiakkaamme ovat sanoneet BIM 360 Designin vaikutuksesta projektin tuottavuuteen. Esimerkki: "BIM 360 Designin mahdollistama yhteistyö säästi aikaamme 20 % ja tuotti meille 90 %:n kustannussäästöt."

Katso, kuinka Revit-yhteistyö toimii BIM 360 Designilla.

Kuinka Revit-yhteistyö sujuu tänään? Jos maksat paikallisista palvelimista, lähetät suuria PDF-tiedostoja sähköpostitse tai yrität löytää sopivan pilvipalvelun versionhallintaan, huomaa, että on olemassa myös parempi toimintatapa. BIM 360 Design on ainoa ratkaisu, joka tarjoaa Revit-mallien monialaisia jako- ja koordinointimahdollisuuksia yrityksen sisällä tai useiden yritysten välillä. Katso itse vertaamalla useita ratkaisuja. 

ok

Ota yhteyttä

Keskustele Autodeskin myyntiasiantuntijan kanssa ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Soita +358753267739 tai klikkaa alla olevaa kuvaketta, niin otamme sinuun yhteyttä.

Täytä seuraavat kentät tämän e-kirjan lukemista varten.

Kiitos 

Täytä seuraavat kentät tämän e-kirjan lukemista varten.

Kiitos 

Täytä seuraavat kentät tämän e-kirjan lukemista varten.

Kiitos