• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Autodeskin kumppanuustasot

Autodeskin kumppanuustasot

Autodesk® Partner Program -kumppanuusohjelma antaa kumppaneillemme tunnustusta tuote- ja ratkaisuosaamisesta, palveluista ja yleisestä asiakastyytyväisyydestä.

Kumppanuusohjelma jakautuu Platinum-, Gold-, Silver- ja Bronze-tasoihin. Tasot kuvastavat teknisen osaamisen, myyntiresurssien, asiakastyytyväisyyden ja liiketoimintaan tehtyjen investointien tasoa. Silver-, Gold- ja Platinum-kumppanien on täytettävä tiukat koulutus- ja sertifiointivaatimukset tuotteensa tai erikoisalansa osalta.

Autodeskin jälleenmyyjät erottuvat toisistaan erikoistumalla.

Lisätietoa erikoistumisesta.

 

Autodesk Platinum Partner -tason saavuttaneet kumppanit ovat panostaneet merkittävästi konsultointi- ja kehityspalveluihin. Nämä kumppanit ovat myös osoittaneet ratkaisuosaamisensa, palveluidensa, tuen ja asiakastyytyväisyyden korkean tason.

Jälleenmyyjähaun tuloksissa Platinum Partner -tason kumppanin tunnistaa Platinum Partner -tunnuksesta.

 

Autodeskin Gold Partner -tason kumppanit ovat osoittaneet osaamisensa Autodesk-ohjelmistojen kokonaisratkaisujen parissa. Gold Partner -tason kumppanit ovat teknisiä asiantuntijoita tiettyjen toimialojen ja ratkaisujen, tuen, koulutuksen, käyttöönoton ja konsultoinnin osalta.

Jälleenmyyjähaun tuloksissa Gold Partner -tason kumppanin tunnistaa Gold Partner -logosta

 

Autodeskin Silver Partner -taso osoittaa, että jälleenmyyjä täyttää Autodeskin toimialaosaamiselle, henkilöstön sertifioinnille, asiakastuelle ja tuotetuntemukselle asettamat korkeat vaatimukset.

Jälleenmyyjähaun tuloksissa Silver Partner -tason kumppanin tunnistaa Silver Partner -tunnuksesta.

 

Muiden tasojen tavoin myös Bronze-tason jälleenmyyjät vastaavat Autodeskin tuotteita koskeviin tarpeisiisi. Bronze-tason kumppanit keskittyvät pääasiassa AutoCAD-ohjelmistoon ja muihin AutoCAD-perheen tuotteisiin.