Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Ylläpitopaketin vaihtoehdot

Autodesk poistaa ylläpitosuunnitelman valikoimastaan 7. toukokuuta 2021. Kun uusimisen aika tulee, hyödynnä vaihtokauppatarjouksia ja siirry alennushintaiseen tilaukseen.

Tilausedut

Autodeskin tilaajat saavat lukuisia etuja, mukaan lukien paremmat käyttöoikeudet, joustava hallinta ja analytiikkatyökalut.

Laajemmat käyttöoikeudet

Hanki laajat käyttöoikeudet viimeisimpiin työkalu-, teknologia- ja palveluinnovaatioihin tarpeidesi mukaisesti – nyt ja tulevaisuudessa.

Joustava hallinta

Voit hallita käyttäjiä ja kuluja paremmin antamalla käyttöoikeudet niihin tuotteisiin ja päivityksiin, joita tiimisi todella tarvitsee.

Arvokkaita näkemyksiä

Helppokäyttöisten raportointityökalujen avulla voit arvioida ja analysoida tuotteiden käyttöä, kuluja, tuottavuutta ja tulevia tarpeita.

Säästä antamalla vaihdossa ylläpitosuunnitelmaan liitetyt käyttäjäpaikkasi

Hanki seuraavan uusinnan yhteydessä tilauksia hinnalla, joka on yhdenmukainen nykyisen hintasi kanssa, ja vältä 7. elokuuta 2020 voimaan astuva ylläpitosuunnitelman 20 %:n hinnankorotus. 1

Erillinen ylläpitosuunnitelma

Anna vaihdossa yksi ylläpitosuunnitelmaan liitetty käyttäjäpaikka yhtä tilausta vastaan.

Verkkoylläpitosuunnitelma

Hyödynnä kaksi yhden hinnalla -tarjous ja hanki kaksi nimetyn käyttäjän tilausta jokaista vaihdossa antamaasi ylläpitosuunnitelmaan liitettyä verkkokäyttäjäpaikkaa kohti.

Onko sinulla Design & Creation Suite?

Suite-ohjelmistokokonaisuuksia ei enää voida uusia. Jos haluat vertailukelpoisen hinnan, siirry toimialakokoelmaan, jotta saat käyttöösi lisää työkaluja.

Architecture, Engineering & Construction Collection

Tehokkaat BIM- ja CAD-työkalut suunnittelijoille, insinööreille ja urakoitsijoille. Sisältää Revitin, AutoCADin, Civil 3D:n ja muita ohjelmistoja.

Product Design & Manufacturing Collection

Hanki ammattilaistason työkalut tuotekehitykseen ja valmistuksen suunnitteluun, mukaan lukien Inventor, AutoCAD, Fusion 360 ja muut ohjelmistot.

Media & Entertainment
Collection

Paranna studiosi renderointi- ja simulaatiovalmiuksia antamalla luovien tekijöiden käyttöön tehokkaat mallinnus- ja animaatiotyökalut

Usein kysytyt kysymykset

Katso vastaukset muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin ylläpitosuunnitelmasta.

Mitä tapahtuu, jos ylläpitosuunnitelmani vanhenee?

Jos annat ylläpitosuunnitelmasi vanhentua, voit yhä käyttää pysyvää lisenssiäsi. Et kuitenkaan enää saa ylläpitoetuja, kuten käyttöoikeutta uusimpaan ohjelmistoon, teknistä tukea ja oikeuksia aiempiin versioihin.

Kun olen antanut vaihdossa ylläpitosuunnitelmaan liitetyt käyttäjäpaikkani, nouseeko tilaukseni hinta?

Hyödyntäessäsi ylläpitosuunnitelman vaihtokauppatarjouksia jatkat uusimista erityisen alennushinnoittelun mukaan – se tulee edullisemmaksi kuin ylläpitosuunnitelman uusimishinnat ja jää paljon uuden tilauksen ostokustannusten alapuolelle. Jotta voimme selkeyttää erityistä uusimishinnoitteluamme, olemme pidentäneet hinnoitteluopastustamme vuoteen 2028 asti.

Niin kauan kuin jatkat uusimista, erityinen uusimiselle ehdotettu vähittäishinta nousee enintään 5 %:lla vuosina 2021, 2023, 2025 ja 2027. Uusimisen suositeltu vähittäishinta ei muutu vuosina 2022, 2024, 2026 ja 2028.2

Voinko yhä käyttää tiedostojani ja tietojani, kun olen vaihtanut tilaukseen?

Kaikki ylläpitosuunnitelmaan kuuluneilla tuotteilla luodut tiedostot ja tiedot ovat yhä käytettävissä vaihdettuasi ylläpitosuunnitelmasta tilaukseen.

Jos vaihdan tilaukseen, tarkoittaako tämä, että sovellukseni ja tietoni tallennetaan pilvipalveluun?

Tilauksen työpöytäohjelmistot sekä niihin liittyvät käyttäjätiedot tallennetaan edelleen paikalliseen tietokoneeseen. Pilvipalvelusovellukset toimivat pilvessä; on täysin oma päätöksesi, tallennatko tietosi pilveen vai omalle koneelle.

Tarvitsenko Internet-yhteyden, jos vaihdan tilaukseen?

Jos sinulla on tilaus, tarvitset toisinaan Internet-yhteyttä, jotta tilauksesi voidaan vahvistaa 30 päivän välein.

Voinko yhä uusia ylläpitosuunnitelmani?

Voit uusia ylläpitosuunnitelman 6. toukokuuta 2021 saakka. Sen jälkeen ylläpitosuunnitelma poistuu kokonaan valikoimasta, etkä enää voi uusia sitä. Lisäksi ylläpitosuunnitelman uusimishinta nousee 20 %:lla alkaen elokuun 7. päivästä 2020.

Onko sinulla vielä kysymyksiä ylläpitosuunnitelman vaihtoehdoista?

Täytä alla oleva lomake, niin Autodeskin edustaja ottaa sinuun yhteyttä.

Kiitos! Autodeskin uusimisasiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä, vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan omaan budjettiisi, liiketoimintaasi ja projekteihisi sopivimman uusimisvaihtoehdon.