Subheadline

AUTODESK-OHJELMISTON UUSIMINEN

Hanki uusinnan yhteydessä erityishinnoittelu ja lue lisää vaihtoehdoista, kuten mahdollisuudesta siirtyä toimialakokoelmaan edullisesti.

Säästä 10 % uusinnan yhteydessä

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme erityisen uusimishinnoittelun – yleensä 10 % vähemmän kuin maksaisit uudesta tilauksesta – kun uusit tilauksesi ennen sen loppumista.1

Miten voit säästää vielä enemmän

Älä jätä hyödyntämättä uusimisvaihtoehtoja, joilla voit säästää rahaa.

Lukitse hintasi 3 vuodeksi

Lukitse hintasi, kun uusit tai vaihdat uuteen tilaukseen, jonka kesto on 3 vuotta. Näin menettelemällä edessäsi on kolme vuotta huoletonta ohjelmistojesi käyttöoikeutta, parempaa operatiivista tehokkuutta ja ennustettavaa ohjelmistobudjetointia.2

Enemmän lisäarvoa toimialakokoelmalla

Saavutat merkittäviä säästöjä alasi tehokkaimmista ohjelmistoista hankkimalla ne yhdessä yksinkertaisessa paketissa. Uusi tilauksesi tai vaihda toimialakokoelmaan.

 • Architecture, Engineering & Construction Collection

  Tehokkaat BIM- ja CAD-työkalut suunnittelijoille, insinööreille ja urakoitsijoille. Sisältää Revitin, AutoCADin, Civil 3D:n ja muita ohjelmistoja.

 • Product Design & Manufacturing Collection

  Hanki ammattilaistason työkalut tuotekehitykseen ja valmistuksen suunnitteluun, mukaan lukien Inventor, AutoCAD, Fusion 360 ja muut ohjelmistot.

 • Media & Entertainment Collection

  Paranna studiosi renderointi- ja simulaatiovalmiuksia antamalla luovien tekijöiden käyttöön tehokkaat mallinnus- ja animaatiotyökalut.

Päivitä pakettisi uusimisen yhteydessä

Nyt on aika hyödyntää tarjouksia, joiden avulla voit saada kilpailuetua.

Onko sinulla monen käyttäjän tilaus?

Tilaukset, joissa on monen käyttäjän käyttöoikeus, poistetaan kokonaan valikoimasta 7. elokuuta 2022. Älä jätä välistä rajoitetun ajan kaksi yhden hinnalla -tarjousta. Sen puitteissa voit vaihtaa yhden usean käyttäjän tilauksen kahteen nimetyn käyttäjän tilaukseen hinnalla, joka vastaa nyt maksamaasi.3

Tutustu Premium-kokemukseen

Premium-paketit voivat auttaa 50:ttä tai vielä useampia ohjelmistotilauksia hallinnoivia yrityksiä toimimaan tehokkaammin esimerkiksi seuraavanlaisilla eduilla:

 • Kertakirjautuminen

  Paranna tietoturvaa kertakirjautumisella kaikkiin Autodesk-ohjelmistoihin.

 • 24/7 live-tuki

  Live-tukea saatavana milloin tahansa, myös öisin ja viikonloppuisin.

 • Perusteelliset käyttöraportit

  Hanki tietoa kehitystrendeistä tarkastelemalla ja viemällä käyttäjän yksityiskohtaisia käyttöraportteja.

Täsmää tilauksesi samana päivänä uusittaviksi

Tee elämästäsi helpompaa. Säästä aikaa, paranna budjetin hallintaa ja laske käyttökustannuksia täsmäämällä kaikkien tilaustesi uusiminen samalle päivälle. Selvitä jälleenmyyjältäsi tai myyntiedustajaltasi, oletko oikeutettu tähän etuun.

Tarvitsetko paikkoja lisäkäyttäjille?

Voit uusimishetkellä lisätä tilaukseesi ohjelmiston käyttäjäpaikkoja, jolloin ne täsmätään automaattisesti nykyisen uusimispäiväsi mukaisiksi.

Tilauksen uusimisohjeet

Uusimistapa voi vaihdella sen mukaan, miten olet ostanut tilauksesi

Tilauksesi uusitaan automaattisesti, ellet ole poistanut automaattista uusimista käytöstä. Kirjaudu vain Autodesk-tiliisi ja valitse uusi tuote, jonka haluat uusia, ja varmista, että automaattinen uusiminen on käytössä ja maksutapa on oikea.

Kirjaudu sisään

Ennen vanhentumista sopimuksesi valvoja lähettää sinulle uusimismuistutuksia sähköpostitse, koska näitä tilauksia ei uusita automaattisesti.

Keskustele uusimisen yhteydessä jälleenmyyjän kanssa vaihtoehdoista, kuten käyttäjäpaikkojen lisäämisestä, tilausten laskutuspäivämäärien täsmäämisestä, Premium-pakettiin päivittämisestä tai toimialakokoelmaan vaihtamisesta.

Jos haluat uusia tilauksen, ota yhteyttä myyntiedustajaasi tai jätä yhteydenottopyyntö.

Ennen voimassaolon päättymistä uusintamuistutukset lähetetään sähköpostitse sopimuksesi valvojalle.

Keskustele uusimisen yhteydessä jälleenmyyjän kanssa vaihtoehdoista, kuten käyttäjäpaikkojen lisäämisestä, tilausten laskutuspäivämäärien täsmäämisestä, Premium-pakettiin päivittämisestä tai toimialakokoelmaan vaihtamisesta.

Jos haluat uusia, ota yhteyttä uusimisilmoituksessasi mainittuun jälleenmyyjään tai käytä Autodesk Reseller Locatoria.

Vanhentuneita tilauksia ei voi aktivoida eikä käynnistää uudelleen. Voit käyttää ohjelmistoa vain ostamalla uuden tilauksen. Monissa tapauksissa voit tarkastella uuden tilauksen ostovaihtoehtojasi käynnistämällä vanhentuneen ohjelmiston. Vaihtoehtoisesti voit ostaa uuden tilauksen suoraan Autodeskiltä tai Autodesk-jälleenmyyjältä.

Katso tarjoukset, alennukset ja erikoistarjoukset

Onko sinulla kysyttävää uusimisesta tai tarvitsetko apua?

Täytä alla oleva lomake, niin Autodeskin asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

wp-form-before: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Kiitos! Autodeskin uusimisasiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä, vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan omaan budjettiisi, liiketoimintaasi ja projekteihisi sopivimman uusimisvaihtoehdon.

Tervetuloa, ${RESELLERNAME}in asiakkaat

Rekisteröitymällä saat jälleenmyyjätukea

Hyväksyn, että Autodesk voi jakaa nimeni ja sähköpostiosoitteeni ${RESELLERNAME}ille. Tietoja käytetään asennustuen tarjoamiseen sekä markkinointiviestintään.  Ymmärrän, että jälleenmyyjä vastaa näiden tietojen käytöstä ja hallinnasta.

Sähköposti vaaditaan Antamasi sähköpostiosoite on virheellinen.

${RESELLERNAME}