• Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

AUTODESK-OHJELMISTON UUSIMINEN

Tutustu uusimisen yhteydessä vaihtoehtoihin, kuten mahdollisuuteen vaihtaa edullisesti toimialakokoelmaan tai erikoistyökaluja sisältävään AutoCAD 2020:een.

ok

[UUSI] Säästät tilauksissa 10 %, kun valitset 3 vuoden tilauksen.

ok

Päivitä tai vaihda uusimisen yhteydessä

Päivitä kokoelmaan

Hanki toimialasi tehokkaimmat ohjelmistot ja palvelut yhdessä yksinkertaisessa paketissa päivittämällä kokoelmaan.

Vaihda AutoCAD-tilaukseen, joka sisältää toimialakohtaiset työkalut

Jos käytät jo AutoCADia tai muita AutoCAD-tuotteita, kuten AutoCAD Mechanicalia, AutoCAD Electricalia tai AutoCAD Architecturea, voit nyt päästä käyttämään useita AutoCAD-tuotteita yhdellä tilauksella. Laajennettu työkalusarja on vain AutoCADin uusien tilaajien käytettävissä.

Säästät 10 %, kun uusit tilauksesi tai hankit uuden tilauksen, jonka pituus on 3 vuotta

Monivuotisen tilauksen myötä uusiminen tapahtuu kerran kolmessa vuodessa. Saat automaattisen ja huolettoman käyttöoikeuden ohjelmistoon, paremman operatiivisen tehokkuuden, ennakoitavan ohjelmistobudjetoinnin ja kustannussäästöjä.

Onko ohjelmistotarpeesi muuttunut?

Kun nykyinen tilauksesi vanhenee, hanki uusia tai laajennettuja ominaisuuksia tilaamalla tarpeitasi vastaava Autodesk-tuote. Jos sinulla on ylläpitosuunnitelmaan (aiemmin Maintenance Subscriptioniin) yhdistetty pysyvä lisenssi, tutustu erikoistarjoukseen, joka koskee tilaukseen vaihtamista.

Ylläpitosuunnitelman uusimisvaihtoehdot

Ylläpitosuunnitelmien tilauksia on tarjolla 7.5.2021 asti. Kun ylläpitosuunnitelma on aika uusia, voit joko vaihtaa tilaukseen huomattavalla alennuksella tai uusia ylläpitosuunnitelman vielä viimeiseksi vuodeksi.

 • Vaihto tilaukseen

  Hyödynnä erikoistarjous ja siirry tilaukseen alennetulla hinnalla. Voit jatkaa uusimista alennushinnalla, joka nousee enintään 5 % joka toinen vuosi vuoteen 2028 asti*.

  Tämän tarjouksen avulla voit vaihtaa saman tuotteen tilaukseen, vaihtaa kelvolliseen vaihtoehtoiseen tilaukseen, päivittää toimialakokoelmaan tai vaihtaa erikoistyökaluja sisältävään AutoCAD 2019:ään, jossa on yhdessä tilauksessa työkalut arkkitehtuuri-, sähkö- ja mekaniikkasuunnittelulle.

 • Ylläpitosuunnitelman uusimisohjeet

  Jos teit ostoksen Autodesk-jälleenmyyjältä:

  Ota yhteyttä jälleenmyyjään (etsi jälleenmyyjä)

  Jos teit ostoksen suoraan Autodeskin myyntiedustajalta:

  Ota yhteyttä suoraan Autodeskin myyntiedustajaan tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

  Jos teit ostoksen verkossa Autodeskilta:

  Kirjaudu Autodesk‑tilillesi ja uusi tilaus.

  KIRJAUDU SISÄÄN

Tilauksen uusimisohjeet

Ohjelmiston tilauksen uusiminen vaihtelee tilauksen ostotavan ja käytetyn maksutavan mukaan.

 • Jos teit ostoksen verkossa Autodeskiltä ja maksoit luottokortilla tai PayPalilla

  Kirjaudu Autodesk-tilillesi, valitse tuote ja hallitse uusimista. Varmista, että automaattinen uusiminen on käytössä ja maksutapa on voimassa. Jos tarvitset tarkat ohjeet tai näkymä on erilainen, napsauta tätä.

  KIRJAUDU SISÄÄN

  Lisätietoja

  Tiesitkö tämän?

  • Voit muuttaa käyttäjäpaikkojen määrää milloin tahansa. Lisätietoja
  • Voit yksinkertaistaa laskutustasi määrittämällä useiden samaa tilauksen kestoa ja maksutapaa käyttävien tuotteiden laskutuspäivät samoiksi. Lisätietoja
 • Jos teit ostoksen verkossa Autodeskiltä muulla maksutavalla kuin luottokortilla

  Ennen vanhentumista sopimuspäällikkösi lähettää sinulle uusimismuistutuksia sähköpostitse, koska näitä tilauksia ei uusita automaattisesti.

 • Jos teit ostoksen Autodeskin myyntiedustajalta

  Ennen vanhentumista sopimuspäällikkösi lähettää sinulle uusimismuistutuksia sähköpostitse, koska näitä tilauksia ei uusita automaattisesti.

  Keskustele jälleenmyyjän kanssa, kun haluat vaihtaa paikkamäärää, kohdistaa useiden tilausten laskutuksen tai päivittää ohjelmiston toiseen versioon. Voit päivittää toimialakokoelmaan tai uuteen erikoistyökalut sisältävään AutoCAD-versioon.

  Jos haluat uusia tilauksen, ota yhteyttä myyntiedustajaasi tai jätä yhteydenottopyyntö.

 • Jos teit ostoksen Autodesk-jälleenmyyjältä

  Ennen vanhentumista sopimuspäällikkösi lähettää sinulle uusimismuistutuksia sähköpostitse, koska näitä tilauksia ei uusita automaattisesti.

  Keskustele jälleenmyyjän kanssa, kun haluat vaihtaa paikkamäärää, kohdistaa useiden tilausten laskutuksen tai päivittää ohjelmiston toiseen versioon. Voit päivittää toimialakokoelmaan tai uuteen erikoistyökalut sisältävään AutoCAD-versioon

  Jos haluat uusia, ota yhteyttä uusimisilmoituksessa mainittuun jälleenmyyjääsi tai käytä Autodesk-jälleenmyyjien hakutoimintoa.

 • Mitä jos tilaus on jo vanhentunut?

  Vanhentuneita tilauksia ei voi aktivoida uudelleen tai käynnistää uudelleen. Ohjelmiston käyttäminen edellyttää uuden tilauksen ostamista. Monissa tapauksissa voit tarkastella uuden tilauksen hankintavaihtoehtoja käynnistämällä vanhentuneen ohjelmiston. Voit vaihtoehtoisesti ostaa uuden tilauksen suoraan Autodeskilta verkossa tai valtuutetulta Autodesk-jälleenmyyjältä.

 • Jos haluat saada 10 prosentin lisäalennuksen tilauksestasi

  Uusitko tilauksesi 3-vuotiseksi?
  Kaikki on valmista! Kun uusit tilauksen, saat säästöt uusimisen yhteydessä automaattisesti.

  Eikö sinulla ole 3 vuoden tilausta?
  Kun nykyinen tilauksesi vanhentuu, säästät 10 % hankkimalla uuden tilauksen, jonka pituus on 3 vuotta.

Onko sinulla kysyttävää uusimisesta tai tarvitsetko apua?

Täytä alla oleva lomake, niin Autodeskin asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Kiitos! Autodeskin asiantuntija ottaa sinuun pian yhteyttä, vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan omaan budjettiisi, liiketoimintaasi ja omiin projekteihisi sopivimman uusimisvaihtoehdon.