• Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

ALENNUSMYYNTI! 50 %:n alennus Fusion 360:sta.

Tee tilaus verkossa 1 tai 3 vuodeksi ja säästä AutoCADin, AutoCAD LT for Macin tai Revit LT Suiten hinnasta.

/* CODE TO HIDE GFP BANNER WHILE FLASH IS ACTIVE */

Autodeskin verkkokaupan kampanja:

Tämä kampanja tarjoaa 50 %:n alennuksen ohjevähittäishinnasta (OVH), kun asiakas ostaa uuden yhden tai kolmen vuoden tilauksen johonkin seuraavista tuotteista: Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension tai Fusion 360 – Generative Design Extension (pois lukien verot). 

 

Tähän kampanjaan sisältyvät seuraavat Autodeskin verkkokaupasta saatavilla olevat tuotteet: Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension ja Fusion 360 – Generative Design Extension. 

 

Tarjous on voimassa 23.6.–17.7.2020 Autodeskin EMEA-alueen verkkokaupoissa. Sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin, ja tarjous on mitätön, mikäli laki kieltää sen tai sitä muuten rajoitetaan. Tuotteet on ostettava Autodeskin verkkokaupasta, ja sovellettava alennus näkyy ostoskorissa automaattisesti. EMEA-alueen verkkokauppoihin sisältyvät seuraavat: www.autodesk.be/nl, www.autodesk.be/fr, www.autodesk.cz, www.autodesk.dk, www.autodesk.hu, www.autodesk.nl, www.autodesk.no, www.autodesk.pl, www.autodesk.fi, www.autodesk.se, www.autodesk.co.uk, www.autodesk.eu, www.autodesk.de, www.autodesk.frwww.autodesk.it, www.autodesk.es, www.autodesk.pt, www.autodesk.ch/de, www.autodesk.ch/fr, www.autodesk.ch/it, www.autodesk.ru, www.autodesk.com.tr.

 

Koulutuslisenssit, mukaan lukien uudet lisenssit, päivitykset, siirtymät tai vaihdot koulutuslisenssistä kaupalliseen lisenssiin, eivät oikeuta tarjoukseen. Kampanja ei koske Autodesk Employee Purchase Program -ohjelman kautta hankittuja ohjelmistolisenssejä. Tätä tarjousta ei voi yhdistää mihinkään Major Account -ohjelman ehtoihin tai alennuksiin. 

 

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUA, KESKEYTTÄÄ TAI MUUTTAA KAMPANJAA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN. 

 

Autodesk, Fusion 360, Fusion 360 – Team Participation, Fusion 360 – Manufacturing Extension and Fusion 360 – Generative Design Extension are registered trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2020 Autodesk, Inc. All rights reserved.

 

Osta kolmeksi vuodeksi ja säästä 10 % vuosittaisen tilauksen hinnasta

Tee toimialakokoelman tai yksittäistuotteen tilaus kolmeksi vuodeksi, niin maksat 10 % vähemmän kuin maksaisit vuosittaisesta tilauksesta.Olipa kyse uudesta tilauksesta tai tilauksen uusimisesta, näin voit kätevästi lukita säästöhinnan pitemmäksi ajaksi ja hyödyntää tilauksen etuja. Osta verkossa, suoraan Autodeskin kautta tai kampanjaan osallistuvalta valtuutetulta jälleenmyyjältä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, kampanjoihin tai muihin Autodeskin tarjoamiin kannustimiin, ellei niin ole erikseen määritetty.

Säästä 25% tilausten hinnasta

Säästä 25 % 1- tai 3-vuotisen tilauksen hinnasta, kun annat vaihdossa vanhan pysyvän lisenssin. Tarjoukseen sovelletaan ehtoja.

Onko sinulla ylläpitosuunnitelma?

Uusinnan hetkellä voit vaihtaa tilaukseen (mukaan lukien päivitys toimialakokoelmaan) alennushinnalla ja jatkaa uusimista alennetulla uusintahinnalla 10 vuoden ajan.

 • Oikeudelliset ehdot

  Lailliset tiedonannot

  Autodeskin ohjelmistot ja palvelut ovat saatavilla lisenssillä tai tilauksena. Oikeus asentaa tai muulla tavoin käyttää Autodeskin ohjelmistoja ja palveluita (mukaan lukien maksuttomat ohjelmistot ja palvelut) rajoittuu niihin lisenssi- ja palveluoikeuksiin, jotka Autodesk on erikseen myöntänyt soveltuvassa lisenssi- tai palvelusopimuksessa. Näiden oikeuksien ehtona on kyseisen sopimuksen kaikkien käyttöehtojen hyväksyminen ja noudattaminen. Kun tilaat suunnitelman, se voidaan automaattisesti uusia kiinteään hintaan kuukausittaisena tai vuosittaisena tilauksena saatavuuden mukaan. Kaikkia etuja ja hankintavaihtoehtoja ei välttämättä ole saatavilla kaikille ohjelmistoille tai palveluille kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Pilvipalveluiden hyödyntämiseen tarvitaan Internet-yhteys, ja palveluihin voi liittyä käyttöehdoissa mainittuja maantieteellisiä rajoituksia.

  Autodeskin verkkokaupan kampanja:

  Muut tarjoukset:

  Autodesk pidättää oikeuden perua, keskeyttää tai muuttaa kokonaisia kampanjoita tai niiden osia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden Autodesk-ohjelmistojen hinnanmuutoksiin.

Hanki tietoa ensimmäisten joukossa

Kiitos mielenkiinnostasi.

Lähetämme sinulle ilmoituksia tulevista alennusmyynneistä ja tarjouksista.

Tervetuloa, ${RESELLERNAME}in asiakkaat

Rekisteröitymällä saat jälleenmyyjätukea

Hyväksyn, että Autodesk voi jakaa nimeni ja sähköpostiosoitteeni ${RESELLERNAME}ille. Tietoja käytetään asennustuen tarjoamiseen sekä markkinointiviestintään.  Ymmärrän, että jälleenmyyjä vastaa näiden tietojen käytöstä ja hallinnasta.

Sähköposti vaaditaan Antamasi sähköpostiosoite on virheellinen.

Ei kiitos, en halua tukea ${RESELLERNAME}ilta
${RESELLERNAME}AUTODESK EXPERT ELITE