Autodesk ja Spacemaker

Autodesk toivottaa tervetulleeksi Spacemakerin, pilvipohjaisen tekoälyratkaisun, jonka avulla arkkitehdit ja kehittäjät voivat merkittävästi tehostaa alkuvaiheen suunnittelua. Spacemaker mahdollistaa suuntanalyysin tekemisen nopeasti, joten tiimisi voi luoda optimaalisen suunnitteluehdotuksen rakennusprojektille heti alusta alkaen. Lisäämällä Spacemakerin osaksi Autodeskin työkaluvalikoimaa voimme nyt tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tarkastella erilaisia suunnitteluvaihtoehtoja ja optimoida ratkaisuja tarkasti yksittäisten rakennuskohteiden vaatimusten mukaan.

Spacemakerin yleiskatsaus (1 min 55 s)

Vastaa rakennetun maailman vaatimuksiin

Spacemaker helpottaa varhaista päätöksentekoa BIM-prosessin käsitteellisessä vaiheessa. Tulevien kuukausien aikana Autodeskin ja Spacemakerin tuotetiimit työskentelevät tiiviisti yhteisen toimintasuunnitelman mukaisesti tavoitteenaan edistää arkkitehdeille ja omistajille suunnattujen tuotteiden tarjontaa ja integrointia.

Autodeskin pääjohtaja toivottaa Spacemakerin tervetulleeksi

”Spacemaker hyödyntää monipuolisesti analyysien ja automaation voiman ja mahdollistaa suunnittelijoille kaupunkisuunnitteluideoiden luonnin ja testauksen vain muutamissa minuuteissa. Vuoteen 2050 mennessä maapallolla asuu kaksi miljardia ihmistä enemmän kuin nyt, joten kaupunkisuunnittelussa sekä nopeuden että kestävyyden on oltava ensisijaisia tavoitteita. Spacemaker merkitsee perustavanlaatuista muutosta siihen, millaisiksi kuvittelemme tulevaisuuden kaupungit ja miten rakennamme niitä siten, että ihmiset ja planeetta pysyvät terveinä.”

– Andrew Anagnost, Autodeskin pääjohtaja

Spacemakerin pääjohtaja ja perustaja Håvard Haukeland liittymisestä Autodeskiin

Spacemaker on ylpeä liittymisestä osaksi Autodesk-perhettä

”Neljä vuotta sitten ryhdyimme auttamaan suunnittelu-, insinööri- ja projektiryhmiä kaupunkisuunnittelun uudistamisessa ja kaupunkien ja kaupunginosien kestävässä kehityksessä kaikkialla maailmassa maksimoiden samalla investointimme. Autodesk jakaa päämäärämme saada planeetastamme terveellisempi elinympäristö kaikille ihmisille, ja asemansa ansiosta se pystyy siirtämään tuotteemme nopeasti ja laajasti suunnittelutiimien käyttöön. Tämä on upea virstanpylväs tiimillemme ja niille, jotka ovat tukeneet meitä alusta alkaen.”

– Håvard Haukeland, Spacemakerin pääjohtaja ja perustaja