Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Kiitos ilmoituksesta

Autodesk, Inc. kiittää lisenssiehtojen noudattamistiimille lähettämästäsi viestistä. Autodesk on kansainvälinen yritys, joka uskoo immateriaalioikeuksien suojaamiseen, käyttää aikaa ohjelmistopiratismin torjumiseen ja näkee vaivaa sen eteen. Arvostamme sitä, että olet kiinnostunut asiasta.

Henkilöstömme käsittelee viipymättä ohjelmistopiratismia koskevat kysymykset ja tiedustelut. Tutkimme aktiivisesti kaikki ilmoitukset Autodesk-ohjelmistojen mahdollisesta luvattomasta kopioinnista ja/tai jakelusta.

Joku lisenssiehtojen noudattamisosastoltamme tai Autodeskia edustavasta ulkopuolisesta lakiasiantoimistosta Donahue Gallagher Woods LLP saattaa pyytää sinulta lisätietoja. Henkilöllisyytesi ja antamasi tiedot pysyvät luottamuksellisina. Ilmoitusten suuren määrän ja asioiden arkaluonteisuuden takia meillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vastata ilmoitukseesi tai kertoa sen perusteella käynnistetyistä toimenpiteistä. Tämä ei mitenkään vähennä ilmoituksesi arvoa. Voit olla varma, että kaikki ilmoitukset otetaan vakavasti ja tutkitaan sekä tarvittavat toimenpiteet selvitetään.

Autodesk antaa käyttöön arvokkaita tietoja, joiden avulla voit suojautua piraattiohjelmistoilta, sekä tietoja Autodeskin hankkeista, jotka on suunniteltu suojelemaan asiakkaita ja torjumaan ohjelmistopiratismia. Lue lisää osoitteessa https://www.autodesk.fi/piracy

Haluamme vielä kerran kiittää mielenkiinnostasi ja osallistumisestasi ohjelmistopiratismin torjuntaan.

Autodesk, Inc.
Lisenssiehtojen noudattamistiimi

Lisätietoja:

Autodeskin valtuuttamat jakelijat: https://www.autodesk.fi/resellers
Lisätietoja Business Software Alliancen piratismin torjunnasta on osoitteessa https://www.bsa.org.