• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Luotettavia ohjelmistoja – valitse aito Autodesk-ohjelmisto.

Aito Autodesk

Miksi on syytä käyttää aitoa Autodesk-ohjelmistoa?

Epäaito ohjelmisto voi lisätä ohjelmiston vioittumisriskiä ja altistaa haittaohjelmille aiheuttaen ajanhukkaa ja tuottavuuden laskua.

Autodesk myöntää takuun ja tarjoaa tukea vain aidoille Autodesk-tuotteille. Osta suoraan Autodeskilta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta suorituskyky- ja luotettavuusodotuksesi täyttyvät ja saat käyttöösi uusimmat ominaisuudet, tietoturvapäivitykset, aiemmat versiot ja paljon muuta.

Aidot Autodesk-tuotteet

Aidot Autodesk-ohjelmat

Genuine Autodesk Service

Saitko ilmoituksen Genuine Autodesk Serviceltä? Tämä palvelu testaa tietyntyyppisiä epäaitoja Autodesk-ohjelmistoja.

Ohjelmistojen käyttöoikeusomaisuuden hallinta (SAM)

Parhaat SAM-käytännöt auttavat varmistamaan, että käytössä on oikea määrä lisenssejä, jotta rahaa ei kulu tarpeettomiin ohjelmistoihin.

Lisenssien tarkastaminen

Tämän ohjelman avulla voit arvioida Autodesk-ohjelmistojen käyttöä ja tarkastaa, noudatetaanko Autodesk-lisenssisopimuksen ehtoja. Jos sinut on valittu, saat ilmoituksen ja ohjeet sähköpostilla ja/tai postin kautta. Autodesk voi myös ottaa yhteyttä tarkastaakseen lisenssin.

Piratismin ja lisenssirikkeiden ehkäiseminen

On helppoa hankkia epäaito ohjelmisto tietämättään. Luvattomat myyjät voivat myydä epäaitoja ohjelmistoja erittäin edullisesti verkon kauppapaikoilla tai paketoida ne tietokoneen laitteistoon.

Suojaa itsesi ja muut hankkimalla lisätietoja tästä tärkeästä aiheesta ja ilmoittamalla lisenssirikkomuksista tai verkkosivustoista, joiden epäilet myyvän tai jakelevan lisensoimattomia Autodesk-tuotteita.

Tavallisimmat kysymykset

Löydä vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin, jotka koskevat ohjelmiamme, suojautumista epäaidoilta ohjelmistoilta ja paljon muuta.

Katso tavallisimmat kysymykset