Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

3 year Subscription Special Offer -

Save 10% on Industry Collections, AutoCAD, 3ds Max, Inventor, LT Family and more.

Buy now

Termos e condições*

/* Dynamic promo bar */

Tämä kampanja tarjoaa 20 %:n alennuksen seuraavien tuotteiden uusista yhden vuoden kaupallisista tilauksista: AutoCAD LT, AutoCAD LT for Mac, Revit LT Suite ja AutoCAD. Kampanjaan sisältyy myös 20 %:n alennus näiden tuotteiden uusista kaupallisista kolmevuotisista tilauksista, jotka tehdään aikavälillä 21.5.2019–24.5.2019 Autodeskin EMEA-alueen verkkokaupoista (www.autodesk.be/nl, www.autodesk.be/fr, www.autodesk.cz, www.autodesk.dk, www.autodesk.hu, www.autodesk.nl, www.autodesk.no, www.autodesk.pl, www.autodesk.fi, www.autodesk.se, www.autodesk.co.uk, www.autodesk.eu, www.autodesk.de, www.autodesk.fr, www.autodesk.it, www.autodesk.es, www.autodesk.pt, www.autodesk.ch/de, www.autodesk.ch/fr, www.autodesk.ch/it, www.autodesk.ru, www.autodesk.com.tr).

Muut tarjoukset: Tätä Autodeskin kampanjatarjousta ei voi yhdistää Autodeskin muihin kampanjatarjouksiin tai erikoishintoihin tai muihin tarjouksiin, ellei erikseen mainittu tarjouksen ehdoissa. Autodesk hyväksyy ainoastaan yhden kampanjatarjouksen kerrallaan. Lunasta tarjous lisäämällä tuote ostoskoriin. Alennus lasketaan automaattisesti.

Päivitystarjous (pysyvän lisenssin sarjanumeron vaihto):

Asiakkaat voivat säästää 20 % Autodeskin toimialakokoelmien tai useimpien yksittäistuotteiden suositushinnasta, kun he ostavat ehdot täyttävän yhden tai kolmen vuoden tilaussopimuksen yhden tai usean käyttäjän käyttöoikeudella ja antavat vaihdossa kelpuutetut sarjanumerot ja kaikki niihin liittyvät sellaisten pysyvien lisenssien käyttäjäpaikat, joiden julkaisuvuosi on 2014–2019 ja joihin ei ole liitetty aktiivista ylläpitosuunnitelmaa. Ehdot täyttävä, voimassa oleva sarjanumero kullekin vastaavalle pysyvälle lisenssille on annettava vaihdossa tämän tarjouksen lunastamista varten. Kelpuutetut LT-tuoteperheen tuotteet voi vaihtaa mihin tahansa ehdot täyttävään Autodesk-ohjelmiston yhden tai kolmen vuoden tilaussopimukseen, mukaan lukien toimialakokoelmat yhden käyttäjän käyttöoikeudella. Asiakas hyväksyy lopettavansa vaihdossa annettujen pysyvien lisenssien käytön. Tarjous on saatavilla 7.5.2019 alkaen Yhdysvalloissa ja Kanadassa, eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin. Koulutuslisenssit, mukaan lukien uudet lisenssit, päivitykset, migraatiot tai siirrot koulutuslisenssistä kaupalliseen lisenssiin, eivät oikeuta tarjoukseen. Täydelliset tuoteluettelot, lisätiedot ja rajoitukset ovat osoitteessa www.autodesk.fi/campaigns/global-promotion/terms-and-conditions.

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUUTTAA, KESKEYTTÄÄ TAI MUOKATA KOKO TARJOUSTA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA OMAN HARKINTANSA MUKAAN. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN.

Autodesk, Autodesk-logo, AutoCAD, AutoCAD LT, Maya, Maya LT, 3ds Max, Civil 3D, Inventor, Revit ja Revit LT ovat Autodesk, Inc. -yhtiön ja/tai sen tytäryhtiöiden ja/tai kumppaneiden rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Kaikki muut tuotemerkit, tuotenimet ja tavaramerkit kuuluvat niiden haltijoille. Autodesk pidättää oikeuden muuttaa tuote- ja palveluvalikoimaa, määrityksiä ja hinnoittelua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, eikä se ole vastuussa tässä asiakirjassa mahdollisesti ilmenevistä tekstin tai kuvien virheistä.

© 2019 Autodesk, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Autodesk-ohjelmistojen maksuttomat kokeiluversiot

Lataa maksuton kokeiluversio Autodeskin 3D-suunnitteluohjelmistosta.

Etsi kaikkia tuotteita

Kaikki Autodeskin tuotteet

Kaikki Autodeskin tuotteet

Etsi tuote

Suodata

Suodata

Kaikki tuotteet

Suosituimmat tuotteet

Arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan tuotteet

Tuotesuunnittelun ja valmistavan teollisuuden tuotteet

Media- ja viihdetuotteet

AutoCAD-tuotteet

LT-tuotteet

Maksuttomat kokeiluversiot

Windows

Mac

autodesk_icon_font_08_08_17_ad

Tyhjennä

Katso luettelo A-Ö

Tulokset haulle:

   

  Suosituimmat tuotteet

  * Sisältää arvioidun ALV:n

  Tulokset ()

  Hakukriteerejäsi vastaavaa tuotetta ei löydy. Yritä uudelleen eri hakusanalla. Tai kokeile hakua koko sivustolta.

  AutoCAD sisältää nyt työkaluja arkkitehtuuri-, mekaniikka- ja sähkösuunnitteluun

   

  Lisää tuotteita

  Hakutuloksia ei voida näyttää juuri nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.

  Tuoteluettelo A-Ö

  Vertailtavat tuotteet: