• Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

COVID-19-resurssikeskus

Pandemia koskettaa meitä kaikkia,

joten olemme tukenasi.

COVID-19-pandemia riehuu edelleen ympäri maailmaa, joten Autodesk sitoutuu tarjoamaan asiakkailleen ja yhteisöilleen tukea sekä resursseja, joita ne tarvitsevat näinä vaikeina aikoina.

Hengityssuojainta käyttävä nainen työskentelee tabletilla

Työnteko uuden normaalin aikakaudella

Nyt on tärkeämpää kuin koskaan, että voit työskennellä, tehdä yhteistyötä ja olla tuottava sijainnistasi riippumatta. Voimme auttaa sinua tässä tarjoamalla vinkkejä, parhaita käytäntöjä, lisensointia ja käyttöä koskevia tietoja sekä teknistä tukea Autodesk-tuotteille.

Autodeskin toimitusjohtaja Andrew Anagnost

Autodeskin toimitusjohtaja Andrew Anagnost

Viesti toimitusjohtajaltamme

Koronavirusepidemialla (COVID-19) on vaikutuksia yhteisöihin ja perheisiin kaikkialla maailmassa. Tämä on meille jokaiselle vaikeaa aikaa. Kaikki pandemiasta suoraan tai epäsuorasti kärsineet ovat ajatuksissamme.

Autodeskin jatkuvana prioriteettina on työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisöjemme terveys ja hyvinvointi. Meille on tärkeää, että pystymme tukemaan liiketoimintaasi nykyisen epävarmuuden vallitessa.

Olemme tukenasi

Nämä resurssit auttavat sinua työskentelemään tehokkaammin, pitämään yhteyttä yhteisössäsi sekä hyödyntämään yllättäviä mahdollisuuksia kasvaa, oppia ja uudistua.

Hengityssuojainta käyttävä nainen työskentelee pöytäkoneella

Tukea pienyrityksille

Etsi resursseja ja opastusta sopeutuaksesi uuteen normaaliin. Auta yritystäsi pysymään kilpailukykyisenä, kun uudistut, kasvat ja menestyt.

Lantioilla käsiään pitelevä nainen hymyilee kukkaveistoksen edessä

Pidä yhteyttä yhteisössä

Osallistu yhteisötapahtumaan joka tiistai ja keskustele Autodesk-asiantuntijoiden kanssa. Tutustu myös toimiala- ja tuotekohtaisiin ryhmiin sekä keskustelupalstoihin, joista voit etsiä lisää tukea.

Nainen istuu työpöytänsä, kannettavan ja näytön äärellä

Hanki maksutonta koulutusta

Hyödynnä virtuaalista ammatillista opetusta Customer FLOW-ohjelmamme kautta: se on tarkoitettu lomautetuille ja irtisanotuille. Käytä kuponkikoodia DGd0VywvlSckA8B.

Koulutus ja etäopiskelu

T-paitaan ja urheilulliseen takkiin pukeutunut nuori mies hymyilee

Tutustu etäopiskeluun

Tutustu tarkemmin siihen, miten Autodesk tukee opiskelijoita, opettajia ja oppilaitoksia tarjoamalla maksutta käyttöön ohjelmistoja, kurssiprojekteja ja omaan tahtiin suoritettavaa koulutusta.

Siniseen paitaan pukeutunut hymyilevä nuori mies istuu kannettavan tietokoneen äärellä

Tutustu etäopiskelutuotteisiin

Laadukas oppiminen ei katso aikaa tai paikkaa. Tutustu siihen, millä Autodesk-tuotteilla voit luoda kukoistavan etäoppimisympäristön.

Toimialaresurssit

Mekaaninen osa

Yhdistä suunnittelu- ja valmistustoimet

Tee yhteistyötä avoimen lähdekoodin suunnittelutoimien parissa, validoi omia ideoitasi ja etsi tuotantolaitoksia, joissa voit laittaa ratkaisusi tuotantoon sekä auttaa taistelussa COVID-19:ää vastaan.

Kaupunkimaisema auringonlaskun aikaan

Etsi arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan resursseja

Tutustu tekniikkaan, joka voi auttaa asiakkaitasi COVID-19:ään liittyvissä suunnittelun ja rakentamisen haasteissa, sekä lue vinkkejä entistä kestävämpään tulevaisuuteen valmistautumiseksi.

Asiakkaiden hankkeet ja uudistuminen

Autodeskin asiakkaat yhdistävät tekniikkaa, kekseliäisyyttä ja joustavuutta auttaakseen taistelussa maailmanlaajuista pandemiaa vastaan.

 • Harmaaseen huppariin pukeutunut mies tarkastelee hengityslaitteen prototyyppiä

  Hengityskoneprojekti

  Kun Tyler Mantelin startup-firman toiminta seisahtui COVID-19:n vuoksi, hän aloitti The Ventilator Project -hankkeen auttaakseen ratkaisemaan hengityskonepulaa.

  Kuvan omistaa The Ventilator Project

 • Hoitotiloissa oleva sairaalavuode

  Mountain Productions

  Pandemian vuoksi peruttujen tapahtumien myötä tapahtumien tilajärjestelyihin erikoistunut yritys uudistaa viihdetapahtumiin tarkoitetut rakenteensa hoitokäyttöön soveltuviksi.

  Kuvan omistaa Mountain Productions

 • Suojalaseja käyttävä mies rakentaa modulaarista sairaalaa

  BLOX

  COVID-19-kriisin kuormittaessa sairaaloita tämä modulaarisia sairaaloita rakentava yritys kokoaa nopeasti tiloja akuuttihoitoa varten.

Selviytyminen COVID-kriisin jälkeisessä maailmassa

Työn tulevaisuus näyttää hyvin erilaiselta ihmisten etsiessä innovatiivisia tapoja omaksua uusia toimintatapoja, prioriteetteja ja mahdollisuuksia.

Harmaasävyinen valokuva toimistosta, jossa nainen kävelee portaita alas

Kolme maailmanlaajuista arkkitehti- ja insinööriyritystä uudistavat työntekoa vuonna 2020

Koska paikan päällä tehtävään työhön toimintansa perustavilla yrityksillä on vaikeuksia määrittää COVID-19-kriisin jälkeisiä toimintatapoja, tässä kertomuksessa voit tutustua siihen, miten kolme maailmanlaajuista arkkitehtiyritystä toimii vuonna 2020 ja miten ne visioivat työnteon tulevaisuutta.

Neljä miestä työstää modulaarista rakennusta pölyisessä hallissa

Lähikontaktien välttäminen ja henkilönsuojaimet auttavat modulaarirakennusfirmaa jatkamaan toimintaansa

Tutustu siihen, miksi edullisten kotien rakentamiseen keskittyvä modulaarirakennusfirma Factory_OS katsottiin yhteiskunnallisesti välttämättömäksi toimijaksi ja millä tavoin se pitää työntekijänsä turvassa lähikontaktien välttämisen ja henkilönsuojainten avulla.

Peilikuva naisesta, jolla on päässään virtuaalilasit ja jonka taustalla näkyy maalauksia.

Digitaaliset museokokoelmat tuovat taiteen mukavasti kotisohvallesi

Taiteen ja kulttuurin digitalisointia ei pitkään aikaan pidetty kovinkaan tärkeänä. Sitten iski kuitenkin COVID-19. Museot suljettiin, joten digitaalisesta mediasta muodostui ainoa mahdollisuus taiteen ihasteluun. Virtuaalisuus olikin yhtäkkiä välttämätöntä.

Maapallo avaruudesta katsottuna, maata ympäröi valopisteverkko

Autodesk Foundationin vastaus epidemiaan

Autodesk Foundation on yhdessä 24 muun San Franciscon lahden alueella sijaitsevan yrityksen kanssa rahoittamassa globaaleja, kansallisia ja paikallisia ratkaisuja Covid-19-epidemian lievittämiseksi. Toimenpiteet ovat keskittyneet viruksesta kärsivien haavoittuvien väestönosien, yleishyödyllisten järjestöjen ja pienyritysten terveyden ja taloudellisen resilienssin kasvattamiseen. Tähän mennessä säätiö on käyttänyt kaksi miljoonaa dollaria näiden yhteisöjen hyväksi ja selvittää jatkuvasti uusia keinoja tarjota apuaan.

Anna palautetta

Pyrimme tarjoamaan yhtä laadukasta asiakaspalvelua kuin normaalissa operatiivisessa tilanteessa: otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja ideoita siitä, miten voimme paremmin palvella sinua etätyöympäristössä.