• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Autodeskin COVID-19-resurssikeskus

Autodeskin toimitusjohtaja Andrew Anagnost

Autodeskin toimitusjohtaja Andrew Anagnost

Viesti toimitusjohtajaltamme

Koronavirusepidemialla (COVID-19) on vaikutuksia yhteisöihin ja perheisiin kaikkialla maailmassa. Tämä on meille jokaiselle vaikeaa aikaa. Autodeskin jatkuvana prioriteettina on työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteisöjemme terveys ja hyvinvointi. Meille on tärkeää, että pystymme tukemaan liiketoimintaasi nykyisen epävarmuuden vallitessa.

Me olemme tukenasi

Tämä resurssikokoelma auttaa sinua käyttämään Autodeskin tuotteita ja tietojasi, tekemään yhteistyötä tiimiesi kanssa sekä pysymään tuottavana etätyöympäristössä.

mies istuu pöydän ääressä tehden töitä kannettavalla, vierellään kahvikuppi ja vesipullo

Tutustu kaikkiin etätyöresursseihimme

Löydä tärkeää opastusta, joka auttaa sinua menestymään, mukaan lukien tuotekohtaiset vinkit, lisenssi- ja käyttötiedot, parhaat käytännöt ja tekninen tuki.

tablettilaitetta, jossa on avattuna Autodeskin ohjelmisto, pidellään kahdella kädellä

Hanki opastusta Autodeskin tuotteisiin

Hyödynnä eniten käyttämiäsi tuotteita koskevia asiantuntijaneuvoja, opastusta ja parhaita käytäntöjä pitääksesi yhteyttä muihin ja pysyäksesi tuottavana etätyöympäristössä.

hymyilevä nainen seisoo kukan terälehtiä esittävän suurikokoisen metallista valmistetun taideteoksen ääressä

Liity Autodesk Community -käyttäjäyhteisöön

Pidä yhteyttä yhteisömme asiakkaisiin, kumppaneihin ja asiantunteviin Autodeskin työntekijöihin ja hanki vastauksia kysymyksiisi. Voit myös kertoa etä- ja yhteistyöhön liittyvistä ideoistasi ja ajatuksistasi.

mies seisoo työstöpenkin ääressä valmistuslaitteistojen keskellä ja katselee tietokoneen näyttöä

Ylläpidä liiketoiminnan jatkuvuutta

Tutustu muutoksiin, joita Autodesk on toteuttamassa liiketoimintasi häiriöiden minimoimiseksi, mukaan lukien sopimusten maksuaikataulujen pidentäminen.

hymyilevä opiskelija istuu suuren tietokonenäytön ääressä

Etäoppiminen koulutuksessa

Tutustu siihen, miten Autodesk tukee oppilaita, opettajia ja oppilaitoksia tarjoamalla maksuttoman pääsyn ohjelmistoihin, luokkaprojekteihin ja omatahtiseen oppimiseen.

maapallo avaruudesta katsottuna ja valopisteistä koostuvan verkoston ympäröimänä

Autodesk Foundationin vastaus epidemiaan

Autodesk Foundation on yhdessä 24 muun San Franciscon lahden alueella sijaitsevan yrityksen kanssa rahoittamassa globaaleja, kansallisia ja paikallisia ratkaisuja Covid-19-epidemian lievittämiseksi. Toimenpiteet ovat keskittyneet viruksesta kärsivien haavoittuvien väestönosien, yleishyödyllisten järjestöjen ja pienyritysten terveyden ja taloudellisen resilienssin kasvattamiseen. Tähän mennessä säätiö on käyttänyt miljoona dollaria näiden yhteisöjen hyväksi ja selvittää jatkuvasti uusia keinoja tarjota apuaan.

Anna palautetta

Pyrimme tarjoamaan yhtä laadukasta asiakaspalvelua kuin normaalissa operatiivisessa tilanteessa ja otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja ideoita siitä, miten voimme paremmin palvella sinua etätyöympäristössä.