• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Pidennettyjen käyttöoikeuksien ohjelma pilvipohjaisille yhteistyötuotteille

Tietoja pidennettyjen käyttöoikeuksien ohjelmasta

Nykytilanteen vuoksi pyrimme tukemaan etätyötä tekeviä asiakkaitamme entistä paremmin. Siksi olemme lanseeranneet erityisen pidennettyjen käyttöoikeuksien ohjelman, joka koskee useita pilvipohjaisia yhteistyötuotteitamme, mukaan lukien BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCADin web- ja mobiiliversio sekä Shotgun.

Tämän ohjelman ansiosta voit käyttää siihen sisältyviä tuotteita maksutta kaupallisessa tarkoituksessa 30.6.2020 asti. Jos osallistut ohjelmaan tällä hetkellä, sinun on ryhdyttävä toimiin ennen kesäkuun 30. Päivää varmistaaksesi, että säilytät projektiesi ja tietojesi käyttöoikeuden.

Kampanjaan sisältyvät tuotteet

Voit hyödyntää tätä ohjelmaa aloittamalla kokeiluversion käytön alla olevien linkkien kautta sekä noudattamalla ohjeita.

Tarkastele, luo, muokkaa ja jaa DWG™-tiedostoja mobiililaitteella liikkeellä ollessasi.

Tarkastele, muokkaa ja luo CAD-piirustuksia yksinkertaistetussa käyttöliittymässä, joka toimii verkkoselaimessasi.

Pilvipohjainen Revit-työnjako- ja yhteistyöratkaisu tiimien käyttöön

Pilvipohjainen rakennus- ja suunnitteludokumenttien hallintaohjelmisto

Pilvipohjainen CAD-, CAM-, CAE- ja PCB-ratkaisu yksittäisellä, integroidulla alustalla – mukana Fusion Team yhteistyötä varten.

Tuotannonhallintaratkaisu ja yhteistyötyökalu VFX-, animaatio- ja pelinkehitystiimien käyttöön

Hyödyllisiä resursseja

kuva valtavasta katosta, jossa on valaisimia ja putkia

Kysymyksiä ja vastauksia

Lue vastauksia yleisimpiin kysymyksiin pidennettyjen käyttöoikeuksien ohjelmasta, mukaan lukien kelpoisuustiedot sekä tiedot siitä, miten voit jatkaa projektiesi käyttöä ja tietojesi säilyttämistä, kun ohjelma päättyy.

nainen pitelee piirtokynää kädessään ja koskettaa sillä tablettia, jossa näkyy tuotesuunnittelukuva

Tuoteapua etätyöhön

Tutustu asiantuntijoidemme opastukseen, neuvoihin ja parhaisiin käytäntöihin, jotka auttavat sinua käyttämään ohjelmistoa ja tietojasi, tekemään tehokasta yhteistyötä ja pysymään tuottavana etäympäristössä.

Huomaa: Tämän ohjelman tavoitteena ei ole konvertoida asiakkaita näiden tuotteiden maksaviksi käyttäjiksi. Tuotteiden olemassaoleva kokeiluohjelma on yksinkertaisesti tehokkain tapa tarjota ne käyttöösi niin nopeasti kuin mahdollista. Sinulle saatetaan ohjelman aikana lähettää tuotteiden sisäisiä viestejä tai sähköposteja, joissa sinua kehotetaan tilaamaan kampanjaan sisältyvät tuotteet. Pyrimme keskeyttämään tällaisten viestien lähetyksen. Ymmärrämme, ettei tämä kokemus ole kaikilta osin ihanteellinen, sillä olemme nykytilanteessa halunneet tukea asiakkaitamme nopealla toteutuksella ja aikataululla.

*Tämän ohjelman myötä tarjottuihin Autodeskin ohjelmistoihin ja palveluihin sovelletaan Autodeskin käyttöehtoja, ja niitä voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Kaikkia etuja ei välttämättä ole saatavilla kaikille ohjelmistoille tai palveluille kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Voit lopettaa osallistumisesi tähän ohjelmaan (ja käyttöehtoihin) milloin tahansa ja mistä tahansa syystä. Autodesk voi lopettaa tämän ohjelman (ja käyttöehdot) milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.