Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Pidennettyjen käyttöoikeuksien ohjelma pilvipohjaisille yhteistyötuotteille

Jatkettujen käyttöoikeuksien ohjelma on päättynyt

Kiitos kiinnostuksestasi Autodeskin jatkettujen käyttöoikeuksien ohjelmaa kohtaan. Ohjelma mahdollisti useiden Autodeskin pilvipohjaisten yhteistyötuotteiden maksuttoman käytön kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjelma päättyi 30. kesäkuuta 2020.

Monet näistä tuotteista tarjoavat kuitenkin maksuttoman kokeiluversion ei-kaupalliseen käyttöön, ja voit rekisteröityä sen käyttäjäksi. AutoCAD-web-sovellusta voit edelleen käyttää maksutta kaupallisiin tarkoituksiin web-sovellusohjelman mukaisesti. Lisätietoja saat alta.

Ohjelman päättymisen jälkeen voimassaoleviin kokeilujaksoihin sovelletaan vakiomuotoisia kokeiluversion ehtoja, mukaan lukien vakiomuotoiset kokeilujakson pituudet jokaisen ohjelmaan sisältyvän tuotteen osalta. Kokeiluversioita ei ole enää saatavilla kaupalliseen käyttöön. Esimerkiksi useimpien tuotteiden vakiomuotoisen kokeilujakson pituus on 30 päivää, joten jos aloitat kokeiluversion käytön tämän ohjelman mukaisesti 29. kesäkuuta, sinulla on edelleen jäljellä 29 päivää vakiomuotoista kokeilujaksoa.

Jos osallistuit ohjelmaan ja tarvitset ohjeita seuraavia vaiheita varten, saat lisätietoja jatkettujen käyttöoikeuksien ohjelman siirtymäoppaasta.

Maksuttomat kokeiluversiot ja käyttöoikeudet

Voit rekisteröityä maksuttoman kokeiluversion käyttäjäksi tai hyödyntää maksutonta käyttöoikeutta suosituimpiin pilvipohjaisiin Autodesk-yhteistyötuotteisiin.

Tarkastele, luo, muokkaa ja jaa DWG™-tiedostoja mobiililaitteella liikkeellä ollessasi.

Tarkastele, muokkaa ja luo CAD-piirustuksia yksinkertaistetussa käyttöliittymässä, joka toimii verkkoselaimessasi.

Pilvipohjainen Revit-työnjako- ja yhteistyöratkaisu tiimien käyttöön

Pilvipohjainen rakennus- ja suunnitteludokumenttien hallintaohjelmisto

Pilvipohjainen CAD-, CAM-, CAE- ja PCB-ratkaisu yksittäisellä, integroidulla alustalla – mukana Fusion Team yhteistyötä varten.

Tuotannonhallintaratkaisu ja yhteistyötyökalu VFX-, animaatio- ja pelinkehitystiimien käyttöön

Hyödyllisiä resursseja

kuva valtavasta katosta, jossa on valaisimia ja putkia

Vahvista pienyrityksesi toimintaa

Tutustu resursseihin ja tukeen, jota tarvitset sopeutuaksesi uuteen normaaliin. Auta yritystäsi pysymään kilpailukykyisenä sekä innovoimaan, kasvamaan ja kukoistamaan.

nainen pitelee piirtokynää kädessään ja koskettaa sillä tablettia, jossa näkyy tuotesuunnittelukuva

Tuoteapua etätyöhön

Tutustu asiantuntijoidemme opastukseen, neuvoihin ja parhaisiin käytäntöihin, jotka auttavat sinua käyttämään ohjelmistoa ja tietojasi, tekemään tehokasta yhteistyötä ja pysymään tuottavana etäympäristössä.