• Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Älykkäämpiä työkaluja.
Helposti saatavilla.

Tilaa nyt, luo mitä haluat.

Lähetä vanha pysyvä lisenssisi ja siirry valitsemaasi uusimpaan ohjelmistoon

Soita meille numeroon: +358 75 326 77 39

Microsoft on ilmoittanut lopettavansa Windows 7:n laajennetun tuen tammikuussa 2020. Nyt on erinomainen tilaisuus päivittää tilaukseen, joka tukee Windows 10 -käyttöjärjestelmää.

Tilaa ja säästä 20%

 • Pysy kilpailukykyisenä

  Pääset käyttämään uusimpia innovaatioita ja työskentelemään nopeammin uusien aikaa säästävien ominaisuuksien ansiosta.

 • Ole joustava

  Työskentele mistä tahansa, useilta laitteilta, kotona, työpaikalla tai tien päällä.

 • Saat laajennetun tuen

  Voit käyttää teknistä tukea aina, kun sitä tarvitset – chatissa, puhelimitse tai verkossa.

Lisäsäästöjä kolmen vuoden tilauksella

Lisäarvoa toimialakokoelmilla

Ehdot täyttävät muut tuotteet

Keskustellaan asiasta

Soita numeroon +358 75 326 77 39 tai täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kiitos! Autodeskin edustaja ottaa sinuun pian yhteyttä, vastaa kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan omaan budjettiisi ja liiketoimintaasi sekä omiin projekteihisi sopivimman vaihtoehdon.

 • Keskustele pysyvän lisenssisi päivittämisestä uudempaan versioon

  Soita annettuun numeroon +358 75 326 77 39 tai lähetä tietosi lomakkeella, niin sinuun otetaan yhteyttä kahden työpäivän sisällä.

 • Anna sarjanumero verkossa

  Päivitä tilauksesi alennushinnalla kaupassamme.

 • Lähetä sarjanumerosi jälleenmyyjälle

  Etsi ostoprosessissa opastava asiantuntija jälleenmyyjän hakutyökalun avulla.

Ota yhteyttä jälleenmyyjään

Autodeskin yhteistyökumppanit auttavat vastaamaan yrityksesi erityistarpeisiin. Voit keskustella sinulle sopivista vaihtoehdoista paikantamalla lähimmän Autodesk-jälleenmyyjäsi.

Onko sinulla kysyttävää?

Lisätietoja saat, usein kysytyistä kysymyksistä.

 • Miten saan hyödynnettyä tämän tarjouksen?

  Jos haluat lisätietoa tästä tarjouksesta, anna yhteystietosi lomakkeella tai ota yhteyttä lähimpään kampanjassa mukana olevaan jälleenmyyjään.

 • Kuinka kauan tarjous on saatavilla?

  Tarjous on saatavilla 7.5.2019–25.10.2019.

 • Mitä tuotteita tarjous koskee?

  Katso täydellinen luettelo alennukseen oikeutetuista tuotteista tarjouksen ehdoista.

  Täydelliset ehdot voit lukea täältä

Serial number trade-in offer

Asiakkaat voivat säästää 20 % toimialakokoelmista tai suurimmasta osasta yksittäistuotteita ostaessaan alennukseen oikeutetun 1 tai 3 vuoden tilauksen yhden tai usean käyttäjän käyttöoikeudella ja toimittaessa ehdot täyttävät julkaisuvuosien 1998–2019 pysyvät lisenssit, joihin ei ole yhdistetty aktiivista ylläpitosuunnitelmaa. Täydelliset tuoteluettelot, lisätiedot ja rajoitukset ovat osoitteessa www.autodesk.fi/campaigns/global-promotion/terms-and-conditions

Tarjous on saatavilla 7.5.2019–25.10.2019 seuraavilla alueilla: Euroopan talousalue, Sveitsi, Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Kosovo, Makedonia, Montenegro, Serbia ja sen myyntialueet sekä Lähi-idän ja Afrikan (MEA), Välimeren, Venäjän ja Itsenäisten valtioiden yhteisön (IVY) myyntialueet. Huomaa: Krimin niemimaa ei kuulu joukkoon. Jotkin tuotteet ja ehdot vaihtelevat alueen mukaan.

Saatavilla vain kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä ja Autodeskin verkkokaupoista. Jälleenmyyntihinnat voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Autodeskin jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUUTTAA, KESKEYTTÄÄ TAI MUOKATA KOKO TARJOUSTA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA OMAN HARKINTANSA MUKAAN. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN.

Kaikkia tilausetuja ei ehkä ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Tilausohjelmiin sovelletaan asianmukaisia Autodeskin tilausehtoja ja/tai Autodeskin palveluehtoja.

Autodesk, Autodeskin logo, AutoCAD LT, 3ds Max, ArtCAM, AutoCAD, Civil 3D, FeatureCAM, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, MotionBuilder, Navisworks, Revit, Revit LT, Robot, Showcase ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai Autodesk Inc:in ja/tai sen tytäryhtiöiden ja/tai yhteistyökumppaneiden tavaramerkkejä Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Kaikki muut brändinimet, tuotteiden nimet ja tavaramerkit kuuluvat omistajilleen. Autodesk pidättää oikeuden muuttaa tuote- ja palveluvalikoimaansa sekä teknisiä tietoja ja hinnoittelua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, eikä se ole vastuussa tässä asiakirjassa mahdollisesti esiintyvistä kirjoitusvirheistä tai graafisista virheistä.

©  2019 Autodesk, Inc. All rights reserved.