Asset 12 Asset 10 Asset 15 Asset 15 autodesk_icon_font_04_06_16_kl Asset 11 autodesk_icon_font_04_06_16_kl autodesk_icon_font_1_18_17_start_over-01
 • Suomi

  Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

  Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Säästä jopa

tiettyjen Autodesk-ohjelmistojen* hinnasta

Vaihtotarjous voimassa rajoitetun ajan

Ole valmis mihin tahansa –
nyt ja tulevaisuudessa

Rajoitetun ajan voit antaa vaihdossa vanhat lisenssisi ja säästää jopa 30 %* yhden tai kolmen vuoden tilauksesta, joka koskee mitä tahansa ehdot täyttävää Autodesk®-ohjelmistoa.

Uuden tilauksesi myötä saat käyttöösi ohjelmiston, jota tarvitset pysyäksesi kilpailukykyisenä muuttuvassa maailmassa, sekä:

 • käyttöoikeuden ohjelmiston uusimpiin JA aiempiin versioihin
 • mahdollisuuden käyttää ohjelmistoa sekä kotona että matkoilla
 • yhden tai usean käyttäjän lisenssivaihtoehdot

Tämä erikoistarjous koskee toimialakokoelmia ja useita muita tuotteita! Tarjous päättyy 20. lokakuuta 2017.

Miten saan hyödynnettyä tämän tarjouksen?

Osta verkossa: valitse uusi tuotteesi alta sekä haluamasi tilauskausi. Syötä kysyttäessä vanhan pysyvän lisenssin sarjanumero, jonka annat vaihdossa.

Osta jälleenmyyjältä: keskustele jälleenmyyjän kanssa, jos haluat asiantuntija-apua, tai anna yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 1–3 työpäivän sisällä.

Haluatko lisätietoja?

Säästä jopa 30 % toimialakokoelmien hinnasta

Erinomainen valinta, jos tarvitset useamman kuin yhden kokoelmaan kuuluvan Autodesk-tuotteen.

Anna vaihdossa vanha AutoCAD®-, Revit®-, Inventor®-, 3ds Max®-, Maya®- tai muu ehdot täyttävä pysyvä lisenssisi ja siirry käyttämään uusia toimialakokoelmia! Saat käyttöösi laajan kokoelman Autodeskin tärkeimpiä ohjelmistoja ja palveluita yhdessä paketissa – yksinkertaisesti, kätevästi ja edulliseen hintaan.

BIM-työkalut rakennus- ja yhdyskuntasuunnitteluun sekä rakennusalalle, mukaan lukien:

 • Revit
 • AutoCAD Civil 3D®
 • InfraWorks® 360
 • AutoCAD

ja paljon muuta >

2.930 €

2.051 € /vuosi*

ohjevähittäishinnat ilman veroa

muotoilu- ja suunnittelutyökalut tuote- ja tehdassuunnitteluun, simulointiin ja tuotantoon.

 • Inventor Professional
 • AutoCAD
 • Fusion 360
 • 3ds Max

ja paljon muuta >

2.680 €

1.876 € /vuosi*

ohjevähittäishinnat ilman veroa

Kattavat luovat työkalut viihdealan suunnittelua varten, mukaan lukien:

 • Maya
 • 3ds Max
 • MotionBuilder®
 • Mudbox®

ja paljon muuta >

2.225 €

1.558 € /vuosi*

ohjevähittäishinnat ilman veroa

Säästä jopa 20 % yksittäistuotteista

Voit myös antaa vaihdossa mitkä tahansa ehdot täyttävät vanhat lisenssisi ja siirtyä käyttämään valitsemaasi uutta yksittäistuotetta:

Nyt 304 € /vuosi

Nyt 304 € /vuosi

Nyt 1.176 € /vuosi

Nyt 1.176 € /vuosi

Nyt 1.648 € /vuosi

Nyt 1.744 € /vuosi

Nyt 392 € /vuosi

Nyt 480 € /vuosi

ohjevähittäishinnat ilman veroa

Lisää tuotteita on ostettavissa kampanjahintaan. Katso täältä täydellinen luettelo ehdot täyttävistä tuotteista. Tuotesivultamme löydät kaikki etsimäsi tuotteet.

Nyt 1.280 € /vuosi

Nyt 1.280 € /vuosi

ohjevähittäishinnat ilman veroa

Lisää tuotteita on ostettavissa kampanjahintaan. Katso täältä täydellinen luettelo ehdot täyttävistä tuotteista. Tuotesivultamme löydät kaikki etsimäsi tuotteet.

Keskustellaan asiasta

Call +49-89-90119599
Monday through Friday, 8am to 4pm, CET

Or, provide your information and a sales representative will contact you.

Onko sinulla kysyttävää?

 • Miten saan hyödynnettyä tämän tarjouksen?

  Anna vaihdossa vanha ehdot täyttävä lisenssisi ja osta uusi yhden tai kolmen vuoden tilaus mihin tahansa ehdot täyttävään kokoelmaan tai yksittäistuotteeseen. Tuotteet ovat saatavilla kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä ja Autodeskin verkkokaupasta.

  Kun annat pysyvän lisenssisi vaihdossa, suostut samalla luopumaan sen käytöstä.

 • Mitä tuotteita tarjous koskee?

  Kun annat ehdot täyttävän pysyvän lisenssisi vaihdossa, voit hyödyntää tarjousta useimmissa Autodeskin tuotetilauksissa, mukaan lukien toimialakokoelmat.

  Täydellisen luettelon ehdot täyttävistä tuotteista ja tarjousehdot saat täältä.

 • Voinko hankkia eri tuotteen kuin minulla on nyt?

  Sinun ei tarvitse ostaa tuotetta, jonka lisenssin annat vaihdossa. Voit esimerkiksi antaa vaihdossa ehdot täyttävän pysyvän AutoCAD-lisenssisi ja tilata arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan kokoelman kampanjahintaan. (Poikkeus: LT-tuoteperheen pysyvät lisenssit voi vaihtaa vain LT-tuoteperheen tilauksiin.)

 • Tarvitsenko Internet-yhteyden uuden tilaukseni käyttämiseen?

  Internet-yhteys vaaditaan tuotteiden, pilvipalveluiden ja Autodesk Accountin ylläpitotyökalujen käyttöön. Jos käytät työpöytäohjelmiston tilausta, jossa on yhden käyttäjän käyttöoikeus, sinun on oltava yhteydessä Internetiin, kun ensi kertaa käytät ohjelmistoa sekä vähintään 30 päivän välein käytön jatkamiseksi.

 • Mitä uusia etuja tilaus tarjoaa vanhaan ohjelmistoon verrattuna?

  Uusimpien versioiden käyttöoikeuden ohella Autodesk-tilaus tarjoaa lisäarvoa seuraavilla eduilla**:

  • Ohjelmisto, joka on käytössä missä ja milloin tahansa – käytä ohjelmistoa niin kotona kuin ulkomaanmatkoilla, olipa kyse uusimmasta tai aiemmista versioista.
  • Uusi parannettu tuki – nauti nopeammasta vasteajasta ja mahdollisuudesta puhelinajan varaukseen Autodeskin teknisten tukiasiantuntijoiden kanssa.
  • Yksinkertaistettu hallinta – käytä työkaluja, jotka virtaviivaistavat kehitystä ja ohjelmistohallintaa, kun standardoit kaikki Autodesk-tuotteesi tilauksen alle. Lisätietoja saat täältä
 • Sijoitetaanko kaikki tiedostoni ja projektini automaattisesti pilvipalveluun?

  Voit halutessasi tallentaa kaikki Autodesk-tilauksellasi luodut tiedostot ja projektit paikalliselle kiintolevyllesi (tai muuhun valitsemaasi sijaintiin). Kaikki paikalliset tietosi säilyvät, vaikka lopettaisit tilauksesi.

 • Onko minun pakko päivittää ohjelmistoani kaiken aikaa?

  Voit käyttää ohjelmiston uusinta versiota ja kaikkia uusimpia päivityksiä, mutta sinä päätät, haluatko päivittää ja milloin päivitys tapahtuu. Tilaajana saat oikeuden myös tiettyihin ohjelmiston vanhempiin versioihin. Lisätietoja on kohdassa Autodesk-tilauksen aiempien versioiden käyttöoikeudet..

Autodesk antaa käyttöösi työkalut, joilla teet mitä tahansa nyt ja tulevaisuudessa. Katso video (51 s).

* Säästä jopa 30 % Autodeskin toimialakokoelmien ovh:sta ja/tai jopa 20 % useimpien yksittäistuotteiden ovh:sta, kun ostat ehdot täyttävän yhden tai kolmen vuoden Autodesk-tilauksen yhden tai usean käyttäjän käyttöoikeudella ja annat vaihdossa vastaavan määrän kelpuutettuja sarjanumeroita ja kaikki niihin liitetyt lisenssit (käyttäjäpaikat). Pysyvän lisenssin ohjelmistoversion on oltava välillä R14 (julkaisuvuosi 1998) ja 2017, eikä siihen saa olla liitettynä aktiivista ylläpitosuunnitelmaa.

Ehdot täyttävät Autodesk LT -tuoteperheen lisenssit voidaan vaihtaa vain Autodesk LT -tuoteperheen tilauksiin.

Asiakas hyväksyy lopettavansa pysyvästi vaihdossa annettujen pysyvien lisenssien käytön.

Tarjous on saatavilla 10. heinäkuuta 2017 ja 20. lokakuuta 2017 välisenä aikana maailmanlaajuisesti lukuun ottamatta Krimin niemimaan Ukrainaa, Kuubaa, Irania, Pohjois-Koreaa, Sudania ja Syyriaa. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Koulutuslisenssit, mukaan lukien uudet lisenssit, päivitykset, migraatiot tai vaihdot koulutuslisenssistä kaupalliseen lisenssiin, eivät oikeuta tarjoukseen.

Saatavilla vain kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä ja Autodeskin verkkokaupoista. Jälleenmyyntihinnat voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Autodeskin jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja. Täydelliset tuoteluettelot, lisätiedot ja rajoitukset löydät täältä.

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUUTTAA, KESKEYTTÄÄ TAI MUOKATA KOKO TARJOUSTA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA OMAN HARKINTANSA MUKAAN. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN.

** Kaikkia tilausetuja ei ehkä ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Tilausohjelmiin sovelletaan asianmukaisia Autodeskin tilauskäyttöehtoja ja/tai Autodeskin palveluehtoja.

Autodesk, the Autodesk logo, 3ds Max, AutoCAD, AutoCAD LT, Civil 3D, Inventor, Fusion 360, Maya, Revit, InfraWorks, MotionBuilder, Mudbox and Revit LT are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. NASTRAN is a registered trademark of the National Aeronautics and Space Administration. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2017 Autodesk, Inc. All rights reserved.