• Suomi

    Olemme ohjaneet sinut vastaavalle paikalliselle sivustolle, josta löydät paikalliset hinnat ja kampanjat ja jossa voit tehdä ostoksesi verkossa.

    Stay on our U.S. site

Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Suunnittelet tuotteita, et pelkkiä piirilevyjä

Säästä 25 %, kun ostat EAGLEn ja Fusion 360:n

Säästä, kun ostat EAGLE premiumin ja Fusion 360 standardin vuositilaukset yhdessä. Tarjous päättyy 31.1.2018.

Edullista. Budjettisi ei saisi rajoittaa suunnittelutyötäsi. Hyödynnä tämän hetken parhaat ECAD- ja MCAD-teknologiat sekä saumatonta piirilevy- ja mekaanista integraatiota.

Täydellinen. Heitimme pois tiedostomuodot ja edestakaisin sahaamisen. Jaa suunnitelmia ja niiden versioita vapaasti EAGLEn ja Fusion 360:n välillä ilman ylimääräisiä välivaiheita.

Joustava. Nykyään suunnitteluprosessi ei ole suoraviivainen. Vaihda komponentteja EAGLEssa ja levymuotoja Fusion 360:ssa. Muutokset pysyvät synkronoituina suunnitteluprosessisi kulusta riippumatta.

Fusion 360 Standard -vuositilaus

320.65 €

240.49 €

Eagle Premium -vuositilaus

659.45 €

494.59 €

Yhteensä

980.10 €

735.08 €

EAGLE saa uuden ulottuvuuden

Fusion 360 -ristiinkäytön muodossa
 

Oikeudelliset ehdot

Autodeskin verkkokaupan kampanja;

Tämä kampanja tarjoaa 25 %:n alennuksen uuden Autodesk EAGLE (Premium) -vuositilauksen sekä uuden Fusion 360 (Standard)  -vuositilauksen yhteisostoksesta, joka tehdään 1.11.2017 ja 31.1.2018 välillä verkkokaupassa.

Tuotteet on ostettava Autodeskin verkkokaupasta. Tarjous on mitätön, mikäli laki kieltää sen tai rajoittaa sitä. Kaupalliset ja julkishallinnolliset asiakkaat voivat osallistua. Autodeskin kanavakumppanit, jälleenmyyjät, maahantuojat ja ostoasiamiehet eivät voi osallistua kampanjaan. Educational- (mukaan lukien siirrot educational-lisenssistä commercial-lisenssiin) ja Personal Learning -lisenssit eivät kelpaa tähän kampanjaan. Merkittäviä tilialennuksia ei voi yhdistää tähän kampanjaan. Kampanja ei koske Autodesk Employee Purchase Program -ohjelman kautta hankittuja ohjelmistolisenssejä. Vain 18-vuotiaille tai sitä vanhemmille.

MUUT TARJOUKSET

Tätä Autodeskin kampanjatarjousta ei voi yhdistää Autodeskin muihin tarjouksiin tai erikoishintoihin tai muihin tarjouksiin, ellei erikseen mainittu tarjouksen ehdoissa.  Autodesk hyväksyy ainoastaan yhden kampanjatarjouksen kerrallaan. Lunasta tarjous lisäämällä tuote ostoskoriin. Alennus lasketaan automaattisesti.

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUA, KESKEYTTÄÄ TAI MUUTTAA KAMPANJAA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN.

Autodesk, Fusion 360 and EAGLE logos are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2017 Autodesk, Inc. All rights reserved