Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

BIM 360 DESIGN

Tietomallinnuksen yhteistyötä AEC-tiimeille missä ja milloin vain

Yhdistä suunnittelutiimit ja paranna projektien lopputulosta. BIM 360 Design tarjoaa integroidun pääsyn Revit®-, Civil 3D®- ja AutoCAD® Plant 3D -tiedostoihin. Sen avulla tiimit voivat parantaa tuottavuuttaan, helpottaa suunnitteluyhteistyötä yhdellä alustalla ja nopeuttaa projektien toimitusta. 

Yhdistä tiimit

REVIT CLOUD WORKSHARING

Revit Cloud Worksharing ja BIM 360 Design vievät tehokkaat, yhteistyössä suoritettavat Revit-työnkulut pilvipalveluun. Näin parhaat osaajat voivat hoitaa työn mistä käsin tahansa. Anna tiimien laatia Revit-malleja yhteistyössä reaaliaikaisesti ja pidä heidät ajan tasalla viimeisimmistä hyväksytyistä töistä.

COLLABORATION FOR CIVIL 3D

Collaboration for Civil 3D auttaa projektitiimejä jakamaan suunnitteluun liittyviä tietoja yritysten välillä. Käytä turvallisesti Civil 3D -tiedostoja, tietojen pikavalintoja ja xref-viitetiedostoja useista sijainneista yrityksen palomuurien ulkopuolella – kaikki onnistuu yhteisessä tietoympäristössä.                                 

Kokeile BIM 360 Designia: 30 päivän ajan
maksutta

Lataa BIM 360 Design, niin voit:

  • tehdä yhteistyötä kenen kanssa tahansa kaikilla laitteilla AEC-suunnitteluohjelmistolla, mukaan lukien Revit, Civil 3D ja Plant 3D
  • hallinnoida projektitietoja keskitetysti yhdellä pilvipohjaisella alustalla
  • työskennellä kotona, toimistossa tai missä tahansa muualla Revit Cloud Worksharingin ja Collaboration for Civil 3D:n avulla
  • tehdä reaaliaikaisia päätöksiä ja pitää kaikki projektitiedot käden ulottuvilla
  • hallinnoida käyttöoikeuksia niin käyttäjä-, rooli- kuin tiedostotasolla

Löydä paras ratkaisu liiketoimintasi tarpeisiin

Soita meille maksutta numeroon +358 75 326 77 39 tai täytä tämä lomake, niin voit keskustella Autodeskin edustajan kanssa.

 

BIM 360® Designin avulla tiimit voivat suunnitella ja tehdä yhteistyötä koko projektin ajan. BIM 360 Designin avulla arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan tiimit voivat hallita käyttöoikeuksia helposti ja jakaa tietoja saumattomasti. Tämä parantaa Revit-, Civil 3D- ja Plant 3D -käyttäjien tehokkuutta ja tuottavuutta. Nämä työkalut ovat erinomaisia valintoja kaikille tiimeille, jotka haluavat tehdä päätöksenteosta, hyväksynnöistä ja projektien toimituksesta entistä sujuvampia.