Uusinnat

Tilauksen uusiminen on helppoa – ja kun uusit tilauksesi, saat erikoishinnoittelun ja lisävaihtoehtoja.

Kaksi ihmistä käyttämässä tietokonetta seisomatyöpöydän ääressä

Säästä jopa 10 %, kun uusit tilauksesi

Arvostettuna kanta-asiakkaanamme saat erityiset, jopa 10 % uusia tilauksia edullisemmat uusintahinnat, kun uusit tilauksesi ennen sen loppumista.1

Uusinta

Kaksi naista käyttämässä tablettia

Uusi verkossa

Siirry Autodesk-tilillä kohtaan Billings and Orders (Laskutus ja tilaukset) > Subscriptions and Contracts (Tilaukset ja sopimukset), valitse tuote ja valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:

  • Automaattisesti uusittavat tilaukset: jotta uusiminen onnistuisi, varmista, että toistuvan maksun maksutapa on voimassa ja että automaattinen uusiminen on käytössä.
  • Manuaalisesti uusittavat tilaukset: napsauta uusimisesta muistuttavassa sähköpostiviestissä olevaa Renew (Uusi) -painiketta tai siirry tilillä kohtaan Subscriptions and Contracts (Tilaukset ja sopimukset). Jos uusiminen verkossa on käytettävissä, vaihtoehto tulee näkyviin 90 päivää ennen vanhenemista.

Nainen näyttää tablettia ja selittää jotain miehelle

Uusinta Autodesk-kumppanin kautta

Jos automaattinen uusinta tai manuaalinen uusinta ei ole käytettävissä Autodesk-tilillä, voit uusia tilauksesi Autodesk-kumppanin kautta tai pyytää meiltä ohjeita.

  • Jos haluat uusia tilauksesi Autodesk-kumppanin kautta, etsi kumppanin yhteystiedot tilisi kohdasta Tilaukset ja sopimukset.
  • Jos tarvitset apua uusinnassa, täytä yhteydenottolomakkeemme, niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Tutustu Premium-kokemukseen

Premium-paketit voivat auttaa vähintään kymmentä ohjelmistotilausta hallinnoivia yrityksiä toimimaan tehokkaammin seuraavilla eduilla:

Kuvake tietokoneikkunasta, jonka sisällä näkyy lukko ja valintamerkki

Säästä aikaa

Hyödynnä hakemistosynkronointia automatisoidaksesi ryhmä- ja tuotemääritykset – näin käyttäjien hallinta sujuu saumattomasti.

Kuvake tietokoneen ikkunasta, jossa näkyy esimerkkitekstiä edustavia viivoja

Tee tietopohjaisia päätöksiä

Hanki arvokasta analyyttista tietoa yksityiskohtaisesta edistyneestä raportoinnista sekä automatisoi analyysityönkulut käyttöasteraportoinnin API-liittymillä.

Kuvake tietokoneen näytöstä, jossa näkyy rataskuvake

Optimoi tiimin tuottavuus

Tutustu tärkeimpiin vinkkeihin ja parhaisiin käytäntöihin, joiden avulla saat kaiken irti teknologiastasi ja työnkuluistasi: järjestelmänvalvojille ja loppukäyttäjille on tarjolla Premium-valmennusta.

Pitkä työpöytä, jonka ääressä neljä ihmistä työskentelee tietokoneillaan

Onko sinulla monen käyttäjän tilaus?

Tilaukset, joissa on monen käyttäjän käyttöoikeus, poistuivat kokonaan käytöstä 7. helmikuuta 2023. Hyödynnä rajoitetun ajan kaksi yhden hinnalla ‑tarjous. Sen puitteissa voit vaihtaa yhden usean käyttäjän tilauksen kahteen nimetyn käyttäjän tilaukseen hinnalla, joka vastaa nyt maksamaasi.2

Enemmän lisäarvoa toimialakokoelmalla

Saavutat merkittäviä säästöjä alasi tehokkaimmista ohjelmistoista hankkimalla ne yhdessä yksinkertaisessa paketissa. Uusi tilauksesi tai vaihda toimialakokoelmaan.

3D-kaupunkitopografia, joka on luotu Architecture, Engineering and Construction Collectionin tuotteilla

Architecture, Engineering & Construction Collection

Tehokkaat BIM- ja CAD-työkalut suunnittelijoille, insinööreille ja urakoitsijoille. Sisältää Revitin, AutoCADin, Civil 3D:n ja paljon muuta.


Product Design and Manufacturing Collectionin avulla luotu tuotteen renderöinti

Product Design & Manufacturing Collection

Saat tuotekehitykseen ja valmistuksen suunnitteluun ammattilaistason työkalujen kokoelman, joka sisältää Inventorin, AutoCADin, Fusion 360:n ja paljon muuta.

 


Kasvit, joissa on sadepisaroita – suunniteltu Media and Entertainment Collectionin tuotteilla

Media & Entertainment Collection

Paranna studiosi renderointi- ja simulaatiovalmiuksia antamalla luovien tekijöiden käyttöön tehokkaat mallinnus- ja animaatiotyökalut

 


Nainen näyttää miehelle jotain tabletilla

Lisää vaihtoehtoja Autodesk-tilillä

Hallitse ja mukauta Autodesk-tilauksiasi muutamalla napsautuksella. Autodesk-tili tarjoaa itsepalveluvaihtoehtoja, joiden avulla voit lisätä käyttöoikeuksia, yhdistää maksupäiviä, muuttaa tilausjakson pituutta ja tehdä paljon muuta sinulle sopivana ajankohtana.

Tavallisimmat kysymykset

Miten voin uusia tilaukseni, jos tilaukseni on jo vanhentunut?

Vanhentuneita tilauksia ei voi aktivoida eikä käynnistää uudelleen. Voit käyttää ohjelmistoa vain ostamalla uuden tilauksen. Monissa tapauksissa voit tarkastella uuden tilauksen ostovaihtoehtoja käynnistämällä vanhentuneen ohjelmiston. Voit myös ostaa uuden tilauksen suoraan Autodeskiltä tai Autodesk-kumppanilta.

 

Katso kampanjat, alennukset ja erikoistarjoukset

Säilyykö erityinen uusintahinta, jos vaihdan tilausjaksoni?

Kyllä. Jos vaihdat tilausjaksosta toiseen ja uusit tilauksesi ennen sen päättymistä, hyödyt erityisistä uusintahinnoista, jotka ovat yleensä jopa 10 % edullisemmat verrattuna uuteen tilaukseen1. Jos kuitenkin annat tilauksesi umpeutua ja ostat uuden, hintasi on noin 10 % korkeampi. Säästät rahaa, jos jatkat jatkuvaa tilausta sen sijaan, että annat tilauksen vanhentua ja ostat uuden. Saat nämä säästöt, vaikka valitsisit uuden tilausjakson Autodesk-tilillä.

 

Esimerkki: Sinulla on 1 vuoden AutoCAD LT -tilaus, joka uusitaan hintaan 420 USD / käyttäjäpaikka ja maksetaan vuosittain. Jos vaihdat 3 vuoden tilausjaksoon, maksat kustakin käyttäjäpaikasta 1 179 USD muutoksen toteutuessa. Tilaus maksetaan kolmen vuoden välein. Jos annat alkuperäisen 1 vuoden tilauksesi raueta ja ostat uuden 3 vuoden tilauksen, maksat kustakin käyttäjäpaikasta 1 310 USD, joka maksetaan kolmen vuoden välein.

Miten voin uusia tilaukseni, jos ostin sen verkosta?

Tilauksesi uusiutuu automaattisesti, jos automaattinen uusinta on käytössä. Sinun tarvitsee vain kirjautua Autodesk-tilillesi ja valita tuote, jonka haluat uusia. Varmista, että automaattinen uusinta on käytössä ja että maksutapa on oikein.

 

Kirjaudu sisään

 

Lue lisää

 

Hallinnoi asetuksia

 

Hanki apua kirjautumiseen

Miten voin uusia tilaukseni, jos ostin sen Autodeskin myynnistä?

Jos tilauksesi mahdollistaa automaattisen uusinnan, varmista, että automaattinen uusinta on käytössä ja että maksutapasi on oikein Autodesk-tilillä.

 

Jos tilauksesi ei mahdollista automaattista uusintaa, sinun on uusittava se manuaalisesti. Ennen voimassaolon päättymistä uusintamuistutukset lähetetään sähköpostitse sopimuspäälliköllesi. Jos voit uusia tilauksesi verkossa, voit siirtyä tilillesi uusimaan tilauksesi aikaisintaan 90 päivää ennen tilauksen päättymistä.

 

Jos sinulla on kysyttävää, voit keskustella uusinnan yhteydessä myyntiedustajan kanssa vaihtoehdoista, kuten käyttäjäpaikkojen lisäämisestä, tilausten laskutuspäivämäärien yhdistämisestä, Premium-pakettiin päivittämisestä tai toimialakokoelmaan vaihtamisesta.

 

Jos tarvitset apua uusimiseen, ota yhteyttä myyntiedustajaasi tai täytä lomakkeemme, niin olemme sinuun yhteydessä.

Miten voin uusia tilaukseni, jos ostin sen Autodesk-kumppanilta?

Ennen voimassaolon päättymistä uusintamuistutukset lähetetään sähköpostitse sopimuspäälliköllesi. Jos voit uusia tilauksesi verkossa, voit myös käydä Autodesk-tilillä ja uusia tilauksen aikaisintaan 90 päivää ennen tilauksen päättymistä.

 

Jos sinulla on kysyttävää, voit keskustella uusinnan yhteydessä jälleenmyyjän kanssa vaihtoehdoista, kuten käyttäjäpaikkojen lisäämisestä, tilausten laskutuspäivämäärien yhdistämisestä, Premium-pakettiin päivittämisestä tai toimialakokoelmaan vaihtamisesta. 

 

Jos tarvitset apua uusintaan, ota yhteyttä uusintailmoituksessa tai Autodesk-tilillä mainittuun Autodesk-kumppaniin tai käytä Autodeskin kumppanihakua.

Miksi en näe Autodesk-tililläni vaihtoehtoa käyttäjäpaikan lisäämiseksi?

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla alueilla3, ja se on käytettävissä vain tietyissä tilauksissa, joissa automaattinen uusinta on mahdollista. Jos Lisää käyttäjäpaikkoja -vaihtoehto ei näy Autodesk-tililläsi, tilaukseesi ei välttämättä sisälly käyttäjäpaikkojen hallintaa itsepalveluna. Ota yhteyttä Autodesk-kumppaniisi tai pyydä apua Autodesk-tuesta.

Voinko lisätä tilaukseen käyttäjäpaikan milloin tahansa?

Kyllä, voit lisätä paikkoja tähän oikeutettuun tilaukseen milloin tahansa. Paikan hinta määräytyy nykyisen tilauksesi jäljellä olevan ajan mukaan. Kaikki käyttäjäpaikat uusiutuvat tilauksen seuraavana uusintapäivänä.

Miksi en voi muuttaa tilausjaksoani?

Jos tilausjakson muuttamisvaihtoehto ei ole näkyvissä tai näkyy harmaana, itsepalvelumuutokset eivät ole käytettävissä tälle tilaukselle Autodesk-tilillä.

Jos haluat muokata tilaustasi, ota yhteyttä tukeen.

Miksi en voi yhdistää verkosta ostamieni tilausten maksupäiviä?

Jotta usean tilauksen maksupäivät voidaan yhdistää, jokaisella niistä on oltava sama tilausjakson pituus ja maksutapa. Voit säätää tilausjakson pituutta ja muuttaa maksutapojasi, jotta ne kaikki täsmäävät. Sen jälkeen voit yhdistää maksupäivät.

 

Jos Yhdistä maksupäivät -vaihtoehto on harmaana, itsepalvelu ei ole saatavilla tilauksissasi.

 

Jos haluat muokata tilaustasi, ota yhteyttä tukeen.

Mistä saan teknistä tukea?

Valitse sinulle parhaiten sopiva live- tai online-tukivaihtoehto: puhelin-, chatti-, sähköposti- tai etäyhteystuki. Ota yhteyttä tukiasiantuntijoihimme ja tutustu itsepalvelutukeemme.

Näytä enemmän

Onko sinulla kysyttävää uusimisesta tai tarvitsetko apua?

Lähetä meille tietosi, mukaan lukien tuotteet, joista olet eniten kiinnostunut, niin Autodeskin uusinta-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Monivuotisen säästötarjouksen ehdot

Asiakkaat voivat tehdä uuden kolmivuotisen tilauksen tai uusia päättyvän kolmivuotisen tilauksen ja säästää 5 % hinnasta.

 

Alennukset ovat voimassa 1. helmikuuta 2020 lähtien Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

 

Saatavilla vain kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä ja Autodeskin verkkokaupoista. Jälleenmyyntihinnat voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Autodeskin jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

 

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUUTTAA, KESKEYTTÄÄ TAI MUOKATA KOKO TARJOUSTA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA OMAN HARKINTANSA MUKAAN. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN.

 

Kaikkia tilausetuja ei ehkä ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Tilausohjelmiin sovelletaan soveltuvia Autodeskin tilausten käyttöehtoja ja/tai Autodeskin palveluehtoja.

 

Autodesk, the Autodesk logo, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook, and VRED are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders.  Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

1Kolmen vuoden tilauksen säästöjä verrataan kolmen peräkkäisen vuositilauksen suositushintaan.

 

2Lisätietoja usean käyttäjän vaihtokaupan ehdoista: https://www.autodesk.com/company/legal-notices-trademarks/access-use/subscription-offerings/multi-user-trade-in-offer-terms.

 

3Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tuotteille, jotka on ostettu suoraan Autodeskin verkkosivuston kautta tai joissain tapauksissa Autodeskin myynnin kautta Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa tai Australiassa.