Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Tilaa kolmeksi vuodeksi, säästä 10 %

Kun tilaat minkä tahansa Autodesk-tuotteen kolmeksi vuodeksi, säästät 10 % hinnasta verrattuna siihen, että tekisit vuosittain uusittavat tilaukset samalle ajanjaksolle. Osta verkkokaupasta nopeasti ja turvallisesti.

Miksi kannattaa tilata 3 vuodeksi?

 • Säilytä tämänhetkinen hinta

  Ei tarvitse huolehtia muutoksista. Tänään maksamasi hinta pysyy samana koko 3 vuoden tilausjakson ajan.

 • Säästä lisää

  Tilaamisen ansiosta saat alennuksia myös muista ohjelmistoista. Näin voit säästää esimerkiksi Revitin, AutoCADin, Mayan ja muiden perusohjelmistojen ostoissa.

 • Jatka työskentelyä

  Unohda vuosittaiset uusinnat ja hallinnointi. Sen sijaan voit keskittyä käyttämään perustyökalujasi 3 vuoden ajan keskeytymättömästi ja huolettomasti.

Tilaaminen on riskitöntä

 • Hyödynnä 30 päivän rahat takaisin -takuu

  Kokeile Autodesk-ohjelmistoa riskittömästi 30 päivän ajan. Etkö ole täysin tyytyväinen? Hyvitämme 1:n tai 3 vuoden tilauksesi kokonaan.

 • Saat asiantuntija-apua ennen tilaamista ja sen jälkeen

  Voit tavata asiantuntijoitamme räätälöityjä suosituksia varten ennen ostamista. Tämän jälkeen voit saada jatkuvaa tukea verkossa tai puhelimitse.

 • Hyödynnä parannettu suojaus

  Pidä ohjelmistosi suojattuna uusimmilla tietoturvapäivityksillä ja korjaustiedoilla. Autodesk Security -järjestelmä auttaa suojaamaan sijoituksesi.

  Lisätietoja (englanniksi)

Tuotteet

Arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja rakennusohjelmistot

Tuotesuunnittelun ja valmistavan teollisuuden ohjelmistot

Media- ja viihdeohjelmistot

Tavallisimmat kysymykset

 • Mitkä ovat Internet-yhteyttä koskevat vaatimukset?

  Ohjelmiston ensimmäiseen lataamiseen ja asennukseen tarvitaan Internet-yhteys. Yhden käyttäjän työpöytäohjelmistojen käyttäjien on muodostuttava yhteys Internetiin ohjelmiston aktivoimiseksi ja muodostettava yhteys vähintään 30 päivän välein ensimmäisen aktivoinnin jälkeen tuotteen käytön jatkamiseksi. Internet-yhteys vaaditaan joka tilanteessa pilvipalveluiden käyttöön.

 • Kuinka hallinnoin tilaussopimustani?

  Jotta voit käyttää ohjelmistojasi, palvelujasi ja etujasi katkeamattomasti, sinun on uusittava sopimuksesi ennen päättymispäivää.

  Tilaukset voidaan uusia jo 90 päivää ennen voimassaolon päättymistä. Automatisoidut ilmoitukset lähetetään sähköpostitse 45, 30 ja 4 päivää ennen voimassaolon päättymistä. Lisätietoja on kohdassa Tilauksen uusimiskäytäntö.

  Voit hallita tilauksen uusimisvaihtoehtoja ja tarkastella tietoja, kuten tilauksen voimassaoloaikaa ja viimeistä voimassaolopäivää, siirtymällä Autodesk-tilin osioon Sopimukset . Oletko ostanut tilauksen jälleenmyyjältä? Lisätietoja on kohdassa Jälleenmyyjältä ostettujen tilausten uusiminen.

 • Mistä saan teknistä tukea?

  Voit käyttää teknistä tukea parhaaksi katsomallasi tavalla - puhelimella, online-keskusteluyhteydellä, sähköpostitse tai etätyöpöytäyhteydellä. Katso kaikki tukivaihtoehdot.

MONIVUOTINEN SÄÄSTÖTARJOUS

Asiakkaat voivat tehdä uuden kolmivuotisen tilauksen tai uusia päättyvän kolmivuotisen tilauksen ja säästää 10 %.

Alennukset ovat voimassa 1. helmikuuta 2020 lähtien Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Saatavilla vain kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä ja Autodeskin verkkokaupoista. Jälleenmyyntihinnat voivat vaihdella. Ota yhteyttä paikalliseen Autodeskin jälleenmyyjään saadaksesi lisätietoja.

AUTODESK PIDÄTTÄÄ OIKEUDEN PERUUTTAA, KESKEYTTÄÄ TAI MUOKATA KOKO TARJOUSTA TAI SEN OSAA MILLOIN TAHANSA ILMAN ERILLISTÄ ILMOITUSTA OMAN HARKINTANSA MUKAAN. PIDÄTÄMME OIKEUDEN AUTODESK-OHJELMISTOJEN HINNANMUUTOKSIIN.

Kaikkia tilausetuja ei ehkä ole saatavilla kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin kaikilla kielillä ja/tai alueilla. Tilausohjelmiin sovelletaan soveltuvia Autodeskin tilausten käyttöehtoja (englanniksi) ja/tai Autodeskin palveluehtoja (englanniksi).

Autodesk, Autodesk-logo, AutoCAD LT, 3ds Max, AutoCAD, BIM 360, Civil 3D, Fusion 360, Infraworks, Inventor, Inventor LT, Maya, Maya LT, Moldflow, MotionBuilder, Mudbox, Navisworks, ReCap Pro, Revit, Revit LT, Robot, Showcase, Sketchbook, ja VRED ovat Autodesk, Inc:n tai sen USA:ssa tai muissa maissa sijaitsevien tytäryhtiöiden tai kumppanien rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. Kaikki muut merkit, tuotenimet tai tavaramerkit kuuluvat omistajilleen. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2020 Autodesk, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.