Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

Luota 30 päivän palautusoikeuteemme

Nauti Autodesk-ohjelmistostasi riskittömästi rahat takaisin -takuumme ansiosta. Kokeile sitä 30 päivän ajan - jos et ole tyytyväinen, palautamme 1:n tai 3 vuoden tilausmaksun kokonaan.

Autodeskin palautusoikeuden edut

 • Osta riskittömästi

  Ohjelmiston valitseminen voi olla yksi suurimmista liiketoiminnan päätöksistä. Jos ohjelmistomme ei kuitenkaan tunnu oikealta, saat rahat takaisin.

 • Hyödynnä takuumme

  Voit tutustua Autodesk-ohjelmiston ominaisuuksiin kaikessa rauhassa. Rahat takaisin -takuumme on voimassa 30 päivän ajan oston jälkeen.

 • Helppo takaisinmaksu

  Haluatko rahat takaisin? Mene osoitteeseen autodesk.com/returns ja ilmoita tilaustiedot, niin käsittelemme pyyntösi 5 - 7 päivän kuluessa.

  Lisätietoja

Miksi kannattaa ostaa Autodeskiltä

Tavallisimmat kysymykset Autodeskin palautusoikeudesta

 • Miten voin perua tilaukseni?

  Suoraan Autodeskin verkkokaupassa tehdyt Autodesk-ohjelmistotilaukset käsitellään saman tien, ja ne voidaan peruuttaa vain ottamalla yhteyttä Autodeskin asiakaspalveluun . Jos et enää halua käyttää tilaamiasi ohjelmistoja tai palveluja taikka säilyttää niiden käyttöoikeutta, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostosta peruuttaaksesi tilauksen ja saadaksesi rahat takaisin.

 • Kuinka nopeasti saan rahani takaisin?

  Kun Autodesk on hyväksynyt ja käsitellyt hyvityksesi, yleensä 5 - 7 työpäivän kuluessa, hyvitys määrätään Autodesk-tililläsi ilmoitetulle maksutavalle. Ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin saadaksesi tietoja siitä, milloin hyvitys maksetaan tilillesi. Kun hyvitys on käsitelty, kaikkien asiaan liittyvien ohjelmistojen ja palveluiden käyttöoikeudet päättyvät.

 • Voinko peruuttaa automaattisen uusimisen?

  Ohjelmistotilaus jatkuu automaattisesti, kun sopimus päättyy, jotta sinulla on jatkuva käyttöoikeus Autodesk-ohjelmistoosi. Uuden tilausjakson maksu veloitetaan uusimispäivänä, joka mainitaan Autodesk-tililläsi. Lisätietoja on kohdassa Tilauksen peruuttaminen.

  Voit peruuttaa automaattisen uusinnan milloin tahansa ennen uusintapäivää siirtymällä Autodesk-tiliisi. Voit käyttää ohjelmistoja ja palveluita uusintapäivään asti, mutta sinua ei automaattisesti veloiteta uudesta tilausjaksosta. Ohjelmistojen ja palveluiden käyttöoikeus päättyy tilauksen uusintapäivänä.

 • Entä jos olen tilannut tuotteita tai palveluja jälleenmyyjältä?

  Kolmansilta osapuolilta, kuten jälleenmyyjiltä tai valtuutetuilta Autodesk-jälleenmyyjiltä, tehtyjen ostojen palautusoikeudet ja uusimismaksut voivat vaihdella myyjän mukaan. Ota yhteyttä suoraan myyjään saadaksesi tietoja palautusoikeuksista.

 • Mistä saan teknistä tukea?

  Voit käyttää teknistä tukea parhaaksi katsomallasi tavalla - puhelimella, online-keskusteluyhteydellä, sähköpostitse tai etätyöpöytäyhteydellä. Katso kaikki tukivaihtoehdot .