Luota 30 päivän palautusoikeuteemme

Nauti Autodesk-ohjelmistostasi riskittömästi rahat takaisin -takuumme ansiosta. Kokeile sitä 30 päivän ajan - jos et ole tyytyväinen, palautamme 1:n tai 3 vuoden tilausmaksun kokonaan.

Autodeskin palautusoikeuden edut

  • Osta riskittömästi

    Ohjelmiston valitseminen voi olla yksi suurimmista liiketoiminnan päätöksistä. Jos ohjelmistomme ei kuitenkaan tunnu oikealta, saat rahat takaisin.

  • Hyödynnä takuumme

    Voit tutustua Autodesk-ohjelmiston ominaisuuksiin kaikessa rauhassa. Rahat takaisin -takuumme on voimassa 30 päivän ajan oston jälkeen.

  • Helppo takaisinmaksu

    Haluatko rahat takaisin? Mene osoitteeseen autodesk.com/returns ja ilmoita tilaustiedot, niin käsittelemme pyyntösi 5 - 7 päivän kuluessa.

Tavallisimmat kysymykset Autodeskin palautusoikeudesta

Suoraan Autodeskin verkkokaupassa tehdyt Autodesk-ohjelmistotilaukset käsitellään saman tien, ja ne voidaan peruuttaa vain ottamalla yhteyttä Autodeskin asiakaspalveluun . Jos et enää halua käyttää tilaamiasi ohjelmistoja tai palveluja taikka säilyttää niiden käyttöoikeutta, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa alkuperäisestä ostosta peruuttaaksesi tilauksen ja saadaksesi rahat takaisin.

Kun Autodesk on hyväksynyt ja käsitellyt hyvityksesi, yleensä 5 - 7 työpäivän kuluessa, hyvitys määrätään Autodesk-tililläsi ilmoitetulle maksutavalle. Ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin saadaksesi tietoja siitä, milloin hyvitys maksetaan tilillesi. Kun hyvitys on käsitelty, kaikkien asiaan liittyvien ohjelmistojen ja palveluiden käyttöoikeudet päättyvät.

Kyllä. Rahat takaisin -takuumme on voimassa 30 päivän ajan oston jälkeen. Pisteet vanhenevat yhden (1) vuoden kuluttua ostopäivästä.

Ohjelmistotilaus jatkuu automaattisesti, kun sopimus päättyy, jotta sinulla on jatkuva käyttöoikeus Autodesk-ohjelmistoosi. Uuden tilausjakson maksu veloitetaan uusimispäivänä, joka mainitaan Autodesk-tililläsi. Lisätietoja on kohdassa Tilauksen peruuttaminen.

Voit peruuttaa automaattisen uusinnan milloin tahansa ennen uusintapäivää siirtymällä Autodesk-tiliisi. Voit käyttää ohjelmistoja ja palveluita uusintapäivään asti, mutta sinua ei automaattisesti veloiteta uudesta tilausjaksosta. Ohjelmistojen ja palveluiden käyttöoikeus päättyy tilauksen uusintapäivänä.

Kolmansilta osapuolilta, kuten jälleenmyyjiltä tai valtuutetuilta Autodesk-jälleenmyyjiltä, tehtyjen ostojen palautusoikeudet ja uusimismaksut voivat vaihdella myyjän mukaan. Ota yhteyttä suoraan myyjään saadaksesi tietoja palautusoikeuksista.

Voit käyttää teknistä tukea parhaaksi katsomallasi tavalla - puhelimella, online-keskusteluyhteydellä, sähköpostitse tai etätyöpöytäyhteydellä. Katso kaikki tukivaihtoehdot .

Tervetuloa, ${RESELLERNAME}in asiakkaat

Rekisteröitymällä saat jälleenmyyjätukea

Hyväksyn, että Autodesk voi jakaa nimeni ja sähköpostiosoitteeni ${RESELLERNAME}ille. Tietoja käytetään asennustuen tarjoamiseen sekä markkinointiviestintään.  Ymmärrän, että jälleenmyyjä vastaa näiden tietojen käytöstä ja hallinnasta.

Sähköposti vaaditaan Antamasi sähköpostiosoite on virheellinen.

${RESELLERNAME}