Hallitse tilaustasi Autodesk-tilillä

Hallitse tilaustasi Autodesk-tilillä (video: 1:15 min.)

Hallitse ja mukauta Autodesk-tilauksiasi muutamalla napsautuksella. Autodesk-tili tarjoaa itsepalveluvaihtoehtoja, joten voit tehdä muutoksia milloin tahansa.

Eikö sinulla ole voimassa olevaa tilausta? Löydä tarvitsemasi tuote

Autodesk-tilin itsepalveluedut

 • Synkronoi tilauksesi

  Yhdistä tilaustesi maksupäivät ja helpota budjetointia sekä suunnittelua.

  Yhdistä päivämääräni

 • Skaalaa tarpeidesi mukaan

  Lisää tilauksiisi käyttöoikeuksia tarpeen mukaan ja hyödynnä suhteutettuja hintoja.

  Lisää käyttäjäpaikkoja

 • Vaihda tilausjaksoasi milloin tahansa.

  Siirry seuraavan uusimisesi yhteydessä kuukausi-, vuosi- tai 3 vuoden tilaukseen.

  Muuta tilausjaksoa

Tavallisimmat kysymykset

Autodesk-tilin itsepalveluhallintaominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Ne eivät myöskään ole saatavilla huoltosuunnitelmille, Digital Riverin kautta käsitellyille tuotteille, jälleenmyyjältä ostetuille tuotteille tai lopetetuille tuotteille.

Lisäksi joissakin tuotteissa, kuten Fusionissa, ei ole vielä saatavilla itsepalveluvaihtoehtoja.

Jos nämä vaihtoehdot eivät näy sinulle Autodesk-tilillä tai painikevaihtoehdot ovat harmaita, tämä tarkoittaa, että itsepalveluvaihtoehdot eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.

Jos haluat muokata tilaustasi, ota yhteyttä tukeen.

Kyllä. Jos vaihdat tilausjaksosta toiseen, voit silti nauttia erityisistä uusimishinnoista* – yleensä 10 % vähemmän kuin maksaisit uudesta tilauksesta – jos uusit tilauksesi ennen kuin tilauksesi vanhenee. Jos kuitenkin annat tilauksesi umpeutua ja ostat uuden, hintasi on noin 10 % korkeampi. Säästät rahaa, jos jatkat jatkuvaa tilausta sen sijaan, että annat tilauksen vanhentua ja ostat uuden. Ja säilytät nämä säästöt, vaikka valitsisit uuden tilausjakson Autodesk-tilissä.

Esimerkki: Sinulla on 1 vuoden Maya LT -tilaus, joka uusitaan hintaan 250 $/paikka, maksetaan vuosittain. Jos vaihdat 3 vuoden tilausjaksoon, maksat 675 $/paikka, kun muutos tapahtuu, maksetaan kolmen vuoden välein. Jos annat alkuperäisen 1 vuoden tilauksesi raueta ja ostat uuden 3 vuoden tilauksen, maksat 755 $/paikka, joka maksetaan kolmen vuoden välein.

* Uusimisen erikoishinta perustuu Autodeskin mainostettuun vakiohintaan (ei sisällä sovellettavia veroja), eikä se sisällä alennuksia, tarjouksia ja kuukausittaisia tilauksia. Säästöprosentti voi vaihdella valuuttakurssien vaihteluiden vaikutuksista johtuen.

Jos tilausjakson muuttamisvaihtoehto ei ole näkyvissä tai näkyy harmaana, itsepalvelumuutokset eivät ole käytettävissä tälle tilaukselle Autodesk-tilillä.

Jos haluat muokata tilaustasi, ota yhteyttä tukeen.

Jotta useiden tilausten maksupäivät voidaan yhdistää, niillä jokaisella on oltava sama voimassaoloaika ja maksutapa. Voit säätää tilausjakson pituutta ja muuttaa maksutapojasi, jotta ne kaikki täsmäävät. Sen jälkeen voit yhdistää maksupäivät.

Jos Yhdistä maksupäivät -vaihtoehto on harmaana, itsepalvelu ei ole saatavilla tilauksillesi.

Jos haluat muokata tilaustasi, ota yhteyttä tukeen.

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla alueilla. Jos Lisää paikkoja -vaihtoehtoa ei näytetä Autodesk-tililläsi, tilaukseesi ei välttämättä sisälly oikeutta paikkojen hallintaan itsepalveluna. Ota yhteyttä jälleenmyyjään tai ota yhteyttä tukeen.

Kyllä, voit lisätä paikkoja tähän oikeutettuun tilaukseen milloin tahansa. Paikan hinta määräytyy nykyisen tilauksesi jäljellä olevan ajan mukaan. Kaikki paikat uusitaan tilauksen seuraavana uusimispäivänä.

Voit käyttää teknistä tukea parhaaksi katsomallasi tavalla: puhelimella, online-keskusteluyhteydellä, sähköpostitse tai etätyöpöytäyhteydellä. Katso kaikki tukivaihtoehdot.

1Alennettu uusintahinta perustuu Autodeskin *ohjevähittäishintaan (ei sisällä sovellettavaa veroa). Se ei koske tiettyjä tuotteita, alennuksia, kampanjoita ja kuukausitilauksia. Klikkaa tästä , jos haluat nähdä luettelon tuotteista, joita alennus ei koske. Alennusprosentti voi vaihdella valuuttakurssien vaihteluiden mukaan. Jos teet uusinnan jälleenmyyjän kautta, hintasi saattaa vaihdella, koska Autodesk-jälleenmyyjät voivat vapaasti määrittää oman hinnoittelunsa.

Tervetuloa, ${RESELLERNAME}in asiakkaat

Rekisteröitymällä saat jälleenmyyjätukea

Hyväksyn, että Autodesk voi jakaa nimeni ja sähköpostiosoitteeni ${RESELLERNAME}ille. Tietoja käytetään asennustuen tarjoamiseen sekä markkinointiviestintään.  Ymmärrän, että jälleenmyyjä vastaa näiden tietojen käytöstä ja hallinnasta.

Sähköposti vaaditaan Antamasi sähköpostiosoite on virheellinen.

${RESELLERNAME}